Connect with us

Alba

Ce se ascunde în spatele falimentului de la City Insurance. Compania a plătit dobânzi de milioane de euro la împrumuturi fictive

Publicat



Un director din ASF face dezvăluiri despre ce se ascunde la City Insurance: compania a plătit dobânzi reale de 18 mil. euro la împrumuturi false pe care le-ar fi acordat Vivendi, acţionarul majoritar al companiei.

ASF, Autoritatea de Reglementare, începe să vorbească despre ce a găsit în bilanţurile City Insurance, cel mai mare asigurator RCA din România trimis oficial vineri seară în faliment, conform ZF.

Vezi și ASF a declarat oficial INSOLVENȚA City Insurance și i-a retras autorizația. Compania, vizată de faliment

Valentin Ionescu, director în ASF responsabil din primăvară de piaţa asigurărilor, spune că în urma unor controale făcute în România şi Elveţia au descoperit că Vivendi, acţionarul majoritar a acordat împrumuturi fictive companiei pentru care se plăteau dobânzi reale la o rată de 10-12%.

”City a plătit din 2017 până în primăvara acestui an 18 milioane de euro ca dobânzi la aceste împrumuturi, dar aceste împrumuturi erau fictive, banii nu au venit niciodată în România, conturile prezentate erau false.

Vezi și Preţuri mai mari la RCA chiar şi cu 600 de lei, după anunțarea unui posibil faliment al celui mai mare asigurator din România

Din 2017 încoace, Vivendi a acordat trei…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sfinții Constantin și Elena. Semnificații ale sărbătorii, tradiții, superstiții. Ce nu ar trebui să faci pe 21 mai 2024

Publicat

Sfinții Constantin și Elena. Pe 21 mai, Biserica Ortodoxă îi sărbătorește pe Sfinţii Mari Împăraţi şi întocmai cu Apostolii, Constantin şi mama sa, Elena.

Sfântul Constantin cel Mare este primul împarat roman creștin.

S-a născut la 27 februarie 272, în cetatea Naissus...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat: Drepturile editorilor de publicații de presă din România vor fi reprezentate de Asociația AGDE

Publicat

Presa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.

Această organizaţie gestionează drepturile conexe drepturilor de autor ce aparţin editorilor publicaţiilor de presă și reprezintă editorii români în fața marilor platforme online.

Scopul organismului de gestiune colectivă este apărarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parc cu teren de sport și loc de joacă pe 6000 mp, într-un cartier din Alba Iulia. Cât este investiția aprobată în Consiliul Local

Publicat

Într-un cartier din Alba Iulia va fi amenajat parc cu teren de sport și loc de joacă, pe un teren cu suprafață de 6000 mp. Consilierii locali au aprobat luni datele investiției.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 3.301.801,39 lei din care construcţii-montaj 2.818.022,36 lei (inclusiv TVA). Finanțarea va fi din bugetul local.

Perioada de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mesaje de SFINŢII CONSTANTIN şi ELENA 2024. Idei de urări și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi, în 21 mai

Publicat

MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI, SMS 2024 de Sfinţii Constantin şi Elena. Aproape două milioane de români îşi sărbătoresc, pe 21 mai, onomastica.

Numele Constantin este de origine latină şi vine de la constans, constantis („constant”, „ferm”).

Elena – străvechiul nume Helene este...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe