Connect with us

Alba

Ce se întâmplă dacă ocupi abuziv boxa unui vecin de bloc. O femeie din Alba a trebuit să meargă în instanță pentru o rezolvare

Publicat



Problemele între vecini, la bloc se soluționează de cele mai multe ori pe cale amiabilă. Însă de multe ori, acestea pot ajunge să fie soluționate și în instanță. 

Este și cazul unei femei din Aiud care a dat în judecată o fostă locatară a blocului în care locuiește, deoarece cea din urmă nu voia să elibereze boxa de sub bloc. 

Mai exact, a cerut în instanță evacuarea din spațiul pe care l-a obținut când a cumpărat…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Rețeta unui bucătar din Alba pentru dezlegarea la pește de Florii: Cum se prepară ”Regina ciorbelor pescărești”. Ingrediente

Publicat

Dezlegarea la pește de Florii: Duminică, 28 aprilie, de Florii, este dezlegare la pește. Celor care vor să gătească și să mănânce o ciorbă de pește le prezentăm rețeta perfectă.

Regina ciorbelor pescărești, Storceacul. O rețetă a pescarilor din Sfântul Gheorghe, care se face cu sturion. Însă deoarece sturionul este greu de găsit, vă prezentăm rețeta cu file de șalău.

Rețeta a fost făcută pentru cititorii alba24.ro de bucătarul din Alba, Daniel Călin Horvath.

Rețetă Storceac sau Regina ciorbelor pescărești pentru Florii

Ingrediente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Petrecere a comunității srilankeze pe malul Ampoiului, la Alba Iulia. Cum văd muncitorii străini relațiile cu românii

Publicat

Zi de sărbătoare pe malul râului Ampoi la Alba Iulia. De obicei o sărbătoare a românilor începe cu niște grătare bine încinse, bere, cefe de porc și cârnați, totul la pachet cu multă bere. 

Sâmbătă, 27 martie 2024, pe malul râului, atmosfera era foarte diferită de cea făcută de români. Din boxele așeazate lângă o scenă, nu se auzeau artiști de petrecere români, ci orientali. Sri-lankezi mai precis. Mirosul de mici și cefe a fost înlocuit cu cel de condimente asiatice, cocos și miere. 

Comunitatea srilankeză din Alba Iulia a organizat o petrecere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba în dialog cu elevii: Sfaturi date de oamenii legii. De la comportament în societate la siguranța pe stradă

Publicat

Polițiștii din Alba au organizat o serie de activități destinate elevilor din județ. Este vorba despre activități preventive, dar și informative despre modul în care elevii trebuie să se comporte în societate. 

Peste 200 de elevi au luat parte la acțiunile poliției.

Este vorba despre elevi ai Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, ai Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” Aiud, ai Școlii Gimnaziale Stremț, ai Școlii Gimnaziale ”Singidava” Cugir, ai Școlii Gimnaziale „Simion Pantea” Sălciua, ai Liceului „Dr. Lazăr Chirilă” Baia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ANPC îi avertizează pe cei care sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. La ce trebuie să fie atenți pentru a nu avea probleme

Publicat

ANPC îi avertizează pe cei care sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Directorul general, Paul Anghel atrage atenția ca românii care sărbătoresc ziua de 1 Mai să fie atenți de unde mănâncă mici și ce beau.

Acesta a explicat ce trebuie să urmărească cei care cumpără carne de mici sau de unde îi mănâncă.

”Ca în fiecare an, românii sărbătoresc ziua de 1 Mai cu mici și bere. Pentru a vă bucura pe deplin de această sărbătoare, e bine să țineți cont de următoarele recomandări:

Recomandări pentru cei care cumpără carne de mici

  • La…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe