Connect with us

Alba

Ce trebuie să știe cei care cumpără jucării pentru copii, în perioada sărbătorilor de iarnă. Recomandări de la ANPC

Publicat



Ce trebuie să știe cei care cumpără jucării pentru copii: Protecția Consumatorilor recomandă părinților să fie atenți la produsele și jucăriile destinate copiilor, în contextul sărbătorilor de iarnă. Reprezentanții ANPC transmit că este foarte important ca cei care cumpără jucării să le aleagă potrivit cu vârsta copiilor cărora le sunt destinate. Cele prea complicate, ca și cele prea simple, ajung să fie folosite altfel…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 470 de posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 30 aprilie. Sunt vacante 470 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori. Reguli schimbate în câteva ore. Precizări OFICIALE

Publicat

Ce se întâmplă cu păcănelele în localitățile sub 15.000 de locuitori: Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc a schimbat regulile pentru păcănele, în doar câteva ore.

Inițial, a anunțat că sălile de jocuri vor putea funcționa în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori cât timp au licență – adică încă un an.

După câteva ore, a revenit cu o precizare: patronii vor putea să își păstreze afacerile doar dacă își mută aparatele în orașele mari, transmite Euronews.ro.

„Mizeria supremă – dacă mă întrebați pe mine – vine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Mureș, condamnat la închisoare, prins într-un sat lângă Alba Iulia. Pentru ce va sta doi ani după gratii

Publicat

Un bărbat din județul Mureș, condamnat la închisoare, a fost identificat pe raza localității Șeușa, în Alba. Acesta este condamnat pentru act sexual cu minor.

Potrivit IPJ Alba, luni, 29 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos împreună cu polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat și reținut, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

Acesta era posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Alba Iulia. A fost identificat pe raza localității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Consilierul independent Paul Victor Florea și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Alba Iulia

Publicat

Consilierul independent Paul Victor Florea și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Alba Iulia. 

Evenimentul, la care au participat prieteni și susținători de-ai săi, a avut loc în șanțurile Cetății Alba Carolina.

”Ce-mi doresc eu foarte mult este ca în acest mandat să continui ce nu a fost făcut și anume să revitalizăm partea de HoReCa și de energie tinerească din cetatea noastră” a spus Florea.

El a adăugat că propune crearea unui serviciu public care să se ocupe de administrarea spațiilor concesionate, de închirieri, de evenimente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe