Connect with us

Eveniment

Cel mai frumos sat din Romania este în topul căutărilor turiștilor europeni

Publicat



Munți, dealuri înverzite, păduri dese și ulițe care nu au văzut niciodată asfaltul. Într-un astfel de peisaj au apărut, în ultimii ani, tot mai multe căsuțe vechi din lemn, salvate de oamenii care au înțeles că Maramureșul încă oferă ceea ce în alte colțuri ale Europei s-a pierdut demult: autenticitate, tradiție și o lume rurală neschimbată de sute de ani. Maramureșul se află în topul locurilor preferate, iar satul Breb este prima opțiune pentru mulți europeni. 

La noi îi foarte frumos satul și vin foarte mulți turiști, din toate părțile lumii, spun localnicii.

Pe ulițele satului Breb, echipa Digi24 a întâlnit o familie de olandezi. Linda, soțul ei și cei doi copii călătoresc prin Europa cu rulota.

Linda: „Îi explicam fiicei noastre…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă

Publicat

Reguli pentru campania electorală, stabilite de AEP. Ce au și ce nu au voie partidele să facă.

Autoritatea Electorală Permanentă precizează, vineri, că în campania electorală sunt permise doar anumite tipuri de activităţi şi materiale de propagandă, fiind interzisă utilizarea vehiculelor inscripţionate cu sloganuri, imagini ale candidaţilor, organizarea de spectacole, serbări, focuri de artificii, bannerele, mesh-urile, corturile, panourile, steagurile publicitare, precum şi folosirea mesajelor sau a sloganurilor discriminatorii, de incitare la ură şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Desant la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii. Participă aproape 2.000 de parașutiști. Se închide o porțiune din A3

Publicat

Aproape 2.000 de parașutiști militari, din mai multe țări, vor participa duminică, 12 mai, la un desant aerian, la Baza de la Câmpia Turzii, în cadrul cadrul exercițiului SWIFT RESPONSE 24.

Exerciții similare se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Alba s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat părinții. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Un bărbat din Alba s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat părinții. S-a întâmplat pe data de 9 mai, în localitatea Albac. La fața locului au intervenit polițiștii din localitate care au luat măsurile legale. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 10 mai 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 mai 2024, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Albac au fost sesizați, de către o femeie de 58 de ani, din comună, cu privire la faptul că, atât ea, cât și soțul ei, au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: La Alba Iulia a început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Lansări de carte, concerte, recitaluri și expoziții. PROGRAM

Publicat

La Alba Iulia a început Târgul de cArte Alba Transilvana 2024. Vor fi trei zile cu 58 de lansări de carte, concerte, recitaluri, expoziții, conferințe.

Sunt organizate peste 70 de standuri expoziționale de carte din domenii precum: beletristică, dezvoltare personală, business, spiritualitate, hobby, cărți pentru copii sau volume de specialitate.

A 15-a ediție a Târgului de cArte Alba Transilvana se va desfășura pe esplanada Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, în aer liber.

Devenit tradiție, Târgul de cArte Alba Transilvana reunește și în acest an…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe