Connect with us

Eveniment

Cel mai mare număr de cazuri din ultimele luni

Publicat



În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 371 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Dintre acestea 6 au fost raportate la nivelul județului Sibiu.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26566 ( 6 persoane confirmate în ultimele 24 de ore) de persoane.Până la data curentă au fost vindecate 21467 de persoane, iar 1070 persoane au decedat (0 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 19 persoane, dintre care pe ATI 1 persoană. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat Victor Negrescu, PSD Alba: România și județul Alba au tineri de excepție

Publicat

România și județul Alba au tineri de excepție. Am fost onorat să premiez zeci de tineri cu rezultate deosebite din județul nostru.

De la sport la geografie, de la muzică la șah, avem tineri care au devenit deja ambasadori de excepție ai județului Alba și chiar ai României în cadrul competițiilor internaționale.

Acești tineri demonstrează că se poate și că cea mai importantă resursă, din păcate ignorată de anumiți decidenți, rămân oamenii. Ei sunt pentru mine #OmulPotrivitLaLoculPotrivit și cred cu tărie că exprimă puterea noastră de a schimba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Anunț Primăria Aiud: Licitație publică cu strigare pentru atribuirea a 41 de locuri de parcare. Când va avea loc

Publicat

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, în conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate din municipiul Aiud, va organiza în data de 29 mai 2024 (miercuri) licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 41 locuri de parcare rămase libere, care sunt amplasate pe străzile:

– TRANSILVANIEI – zona blocului A4, D2 (2 parcări);

– SERGENT HAȚEGAN – zona  blocului A1, A 4, H3, H5 (6 parcări);

–  AXENTE SEVER – zona blocului 23, 39, 41 (4 parcări);

–  UNIRII – zona blocului 51,53…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

„U” Cluj are deja o LISTĂ de achiziții pentru la vară

Publicat

Pentru a nu mai rata play-off-ul și anul următor, Universitatea Cluj nu pierde vremea și pistonează în mercato estival. Pe listă sunt, printre alții, Dennis Politic (Dinamo), Mihai Butean (Hermannstadt, ex-CFR Cluj), Mihai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

20 iulie: Damian & Brothers, concert extraordinar în Munții Apuseni, la Târgul de Fete de pe Muntele Găina

Publicat

Unul dintre momentele de excepție de anul acesta în județul Alba îl reprezintă concertul extraordinar „Damian & Brothers” de pe Vârful Muntelui Găina (cota 1486). Acesta va avea loc în cadrul Târgului de fete de pe Muntele Găina, în seara zilei de 20 iulie. 

Cei prezenți vor putea asculta Live „Trandafire”, „Se mărită Mona mea”, „Cenușăreaso”, „Șaraiman” și multe alte cântece by Damian Drăghici & Brothers.

Citește și Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024. Ce au pregătit organizatorii în acest an. Concert, spectacole, târg de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe