Connect with us

Alba

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, apel pentru donare sânge. Este nevoie de grupele AB pozitiv și B negativ

Published

on



Centrul de Transfuzie Sanguină Alba a lansat marți un nou apel la donare sânge, pentru donatorii din județ. Potrivit reprezentanților centrului, este nevoie de donatori cu grupele AB pozitiv și B negativ.

„Rugăm donatorii cu grupele AB pozitiv și B negativ să vină la noi în centru, pentru a dona sânge. La aceste grupe stocul este insuficient și nu facem față solicitărilor tot mai numeroase.

Vă așteptăm la donare și vă mulțumim”, au scris reprezentanții centrului, marți, pe pagina de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Dispariție fără urmă a unui bărbat din Alba, plecat la muncă în Anglia. Poliția și familia l-au căutat, dar fără nici un rezultat

Published

on

Dispariție fără urmă a unui bărbat din Alba, plecat la muncă în Anglia. În urmă cu o lună, Alin Pâclișan, un bărbat de 48 de ani din Vințu de Jos a plecat la muncă în Anglia. 

A fost ultimul moment în care familia a mai stiut ceva de el. Din data de 19 septembrie, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar familia, l-a dat dispărut. 

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 14…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alertă europeană: Substanțe periculoase descoperite în parfumuri renumite. Pe listă: Paco Rabanne, Hugo Boss, Lancome și Versace

Published

on

Mai multe parfumuri și ape de toaletă de la branduri de renume au fost identificate ca având în compoziție o substanță chimică interzisă, potențial periculoasă pentru sănătate. Aplicația InfoCons pentru protecția consumatorilor a emis o serie de alerte privind aceste produse cosmetice.

Substanța problematică este 2-(4-terț-butilbenzil) propionaldehidă, cunoscută și sub numele de BMHCA, care este interzisă în produsele cosmetice conform reglementărilor europene. Aceasta poate afecta sistemul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

L-ați văzut? Bărbat din Abrud, dat dispărut de la domiciliu. Poliția și familia îl caută

Published

on

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din orașul Abrud. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de 14 octombrie 2024, polițiștii din orașul Abrud au fost sesizați de către un bărbat din Abrud cu privire la dispariția cumnatului său, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Eliberarea adeverințelor de vechime în muncă. Precizările ITM Alba pentru salariați și angajatori

Published

on

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Alba a transmis marți, 15 octombrie, mai multe informații pentru angajatori și salariați cu privire la eliberarea adeverințelor de vechime. 

Din 2011, evidența muncii se ține de către angajatori în format electronic, prin intermediul Registrului general de evidență a salariaților (Revisal). Noul sistem a înlocuit carnete de muncă. Astfel, în prezent, angajații pot dovedi cât au lucrat de-a lungul anilor cu ajutorul adeverinței de vechime în muncă.

Situații în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading