Connect with us

Cluj

Centura Metropolitană Cluj-Napoca a primit avizul de mediu. Detalii despre investiție, durata lucrării și traseu

Publicat



Avizul de mediu a fost acordat în contextul construirii uneia dintre cele mai mari investiții de infrastructură din Cluj-Napoca, Drumul Transregio (TR35) – Centura Metropolitană și drumurile de legătură.

Ce prevede proiectul?

Proiectul are în proces de realizare construirea de drumuri noi cu cel puțin 4 benzi sau lărgirea drumului existent. Prima etapă cuprinde 65 km de centură și de drumuri de legătură, dintre care TR35 are 41 km, iar a doua, drumuri de legătură de 30 km, dintre care Apahida – 2,2 km, Florești – 7 km și Cluj-Napoca – 21 km.

Traseul Centurii Metropolitane

Centura metropolitană va începe din Gilău, de la nodul Autostrăzii Transilvania, traversând zona de nord a comunelor Floreşti şi Gilău şi municipiul Cluj-Napoca, până la Apahida, unde va face joncţiunea cu Centura Vâlcele – Apahida. Investiţia în acest proiect va depăşi 250 de milioane de euro, din care 150 de milioane bani europeni.

Karla Fanea

 

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Este realist „Planul Simion” de a construi apartamente la 500-600 euro/mp?

Publicat

George Simion este primul candidat pentru alegerile prezidențiale care își anunță planul cu care vrea să obțină voturile românilor. După ce și-a lansat candidatura în urmă cu două săptămâni, liderul AUR a venit în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Veste bună pentru șoferi! Amenzile rutiere nu vor CREȘTE de la 1 iulie 2024. Valoarea punctului-amendă a ÎNGHEȚAT

Publicat

E oficial! Amenzile rutiere nu vor crește de la 1 iulie 2024. Valoarea punctului-amendă a înghețat, după majorarea salariului minim, a declarat vineri premierul Marcel Ciolacu.

„Astăzi vom îngheţa şi punctul de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Scrisoarea unui fost senator USR de Cluj pentru Elena Lasconi: „La Cluj, USR a pierdut două treimi din voturi, în 5 ani!”

Publicat

USR a pierdut în doar cinci ani peste 80.000 de voturi la Cluj, semnalează fostul senator Mihai Goțiu, într-o scrisoare deschisă adresată noii președinte a partidului, Elena Lasconi.

Mihai Goțiu, fost senator de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. 16.000 de persoane în plimbare pe Strada Potaissa la Piața de flori altfel

Publicat

Peste 16.000 de oameni din întregul oraș au ajuns la ediția de anul acesta a evenimentului „Strada Potaissa – Piața de flori altfel”, în creștere față de anul trecut.

Al 8-lea capitol al Străzii Potaissa…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe