Connect with us

Alba

”Cetățean de onoare”- agresor sexual al fiicei sale în vârstă de 12 ani. Curtea de Apel Alba Iulia l-a trimis în pușcărie

Publicat



În postările de pe Facebook, D.D., în vârstă de 61 de ani, fost consilier local al orașului Petrila și cetățean de onoare, poza într-un tată iubitor și devotat față de fiica sa de doar 12 ani, pe care o creștea singur după divorț. 

În fapt, în spatele tatălui devotat se ascundea un ”monstru cu chip de părinte”. Timp de mai multe luni, bărbatul și-a agresat sexual fetița.

Mai șocant este faptul că în timpul procesului ar fi încercat să dea vina pe minoră și a declarat că fata l-ar fi provocat. 

Fetița de 12 ani era alinarea bărbatului, după ce în anii 2000 acesta și-a pierdut băiatul într-un accident rutier petrecut în fața Primăriei Petrila.

Atunci, bărbatul a luat decizia de a-i dona organele acestuia, aflat în moarte cerebrală, pentru transplant, motiv pentru care a apărut în mai multe emisiuni televizate ca un model și exemplu. 

Însă, în anul 2020, timp de mai multe luni, a devenit coșmarul fetiței sale, coșmar care s-a încheiat cu un denunț al fetei către autorități. 

În perioada 1990 – 1993, D.D. a fost vicepreședinte al sindicatului Minei Petrila. 

Judecătoria Petroșani l-a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală, iar magistrații Curții de Apel…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania farmaceutică a recunoscut că acesta poate avea efecte secundare grave

Publicat

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Producătorul de medicamente AstraZeneca şi-a retras complet şi în mod voluntar de pe piaţă vaccinul anti-COVID-19. Compania anunţă că a iniţiat retragerea la nivel mondial a vaccinului său COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile” de la începutul pandemiei. 

De asemenea, compania a transmis că va proceda la retragerea autorizațiilor de comercializare ale vaccinului Vaxzevria în Europa, potrivit Reuters.

„Deoarece au fost dezvoltate mai multe vaccinuri împotriva COVID-19, variate, există…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

România se îndatorează și mai mult în luna mai. Guvernul aprobă noi împrumuturi de 6 miliarde de lei

Publicat

România se îndatorează și mai mult în luna mai: Guvernul a planificat prin Ministerul Finanţelor mai noi împrumuturi de aproape 6 miliarde de lei, pentru luna.

Este vorba de împrumuturi de la băncile comerciale de 5,2 miliarde de lei, la care se pot adăuga 690 de milioane de lei, bani obţinuţi prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Împrumuturile sunt mai mici decât cele din luna precedentă şi vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat, precizează Ministerul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;

Arta animației,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Spitalului Matei Balș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe