Connect with us

Alba

Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Ce spune ministrul Energiei

Publicat



Cetățenii care au un „comportament responsabil” privind consumul de energie ar putea fi recompensați. Cetățenii care aleg să consume mai multă energie electrică în jurul prânzului, când este energie solară ieftină în piață, sau cei care aleg un consum mai mic seara, când e vârf de consum, ar putea avea facturi mai mici.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ce planuri are noul primar din Abrud, pentru oraș. Radu Tuhuț: Curățenie, educație, sănătate și drumuri

Publicat

Ce planuri are noul primar din Abrud, pentru oraș? După alegerile locale, Abrudul va avea un nou primar în persoana deputatului Radu Tuhuț, fost președinte al PSD Alba și fost primar la Ciuruleasa. 

Acesta a reușit să îl învingă pe actualul primar, Cristian Albu (PNL). În calitate de primar, Albu a avut un mandat foarte bun, reușind să schimbe total zona centrală a orașului și să aducă o serie de investiții în educație și infrastructură.

Din acest motiv, viitorul mandat al lui Tuhuț vine așteptări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ANAF vinde mașini confiscate, în luna septembrie. Prețuri cuprinse între 1.250 și 6.000 de euro. LISTA completă

Publicat

ANAF vinde mașini confiscate, în luna septembrie. ANAF vinde în luna septembrie autovehicule intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu prețuri între 1.250 și 6.000 de euro.

Autoturismele sunt vândute prin licitație de către ANAF prin serviciile teritoriale de valorificare bunuri din țară.

LISTA autovehiculelor scoase la vânzare în luna septembrie

ANAF vinde mașini confiscate – vânzare prin licitație

  • autoturism Audi A6, an fabricație 2002, capacitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Laureații Galei Tânărului Actor HOP 2024, ediția a 27-a, la Alba Iulia. Marele Premiu, câştigat de actriţa Cătălina Romaneţ

Publicat

Ediţia a 27-a a Galei Tânărului Actor HOP, program de tradiție al UNITER, s-a încheiat în seara zilei de 31 august, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Tema acestei ediții aflate sub direcția artistică a regizorului Erwin Șimșensohn a fost Identitatea actorului autentic – amprenta unicității sale.

Concursul Galei HOP 2024 s-a desfășurat pentru al patrulea an consecutiv la Alba Iulia în zilele de 28, 29 și 30 august începând cu ora 18.00, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”.

Juriul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Tarifele la cazare scad cu până la 70% față de vârful de sezon. Lista hotelurilor

Publicat

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”, desfășurat între 1-30 septembrie 2024.

Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană. Prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate