Connect with us

Cluj

CFR Cluj vs. „U” Craiova 0-0. Campioana termină pe locul al treilea turul

Publicat


Campioana României, CFR Cluj, a remizat cu Universitatea Craiova, scor 0 la 0, în etapa a 15-a din Liga întâi. Clujenii nu au reușit un joc ofensiv strălucit, în timp ce  marile ocazii au aparținut oltenilor, care au lovit bara transeversală prin șutul lui Bic din finalul întâlnirii. Arbitrul Radu Petrescu a luat decizia de a nu valida reușita craiovenilor. Reluările au arătat că mingea nu a intrat cu toată circumferința în poartă.

Prima repriză

„Feroviarii” au început în forță, iar încă din minutul 2 au avut primul corner. Vinicius a ratat lovitura de cap.

De menționat este debutul atacantului Mihai Gîdea, în vârstă de 20 de ani, pe prima scenă a fotbalului românesc. El a fost înlocuit cu Chipciu în minutul 9.

În minutul 26, Bălgrădean a respins greșit o centrare, iar Bălașa a șutat pe lângă poarta CFR-ului din interiorul careului.

În minutul 32, Ivan Mamut a șutat periculos din mijlocul careului, dar portarul campioanei a respins in extremis, cu piciorul. Balonul a ajuns la atacantul Craiovei în urma unei devieri. Aceasta a fost cea mai mare șansă de gol al oaspeților.

Djokovic a încercat un șut de la distanță din minutul 38, dar execuția sa și-a ratat ținta. Pe finalul primei reprize, CFR a încercat să pună presiune pe defensiva oltenilor, însă fără niciun efect pe tabela de marcaj.

De altfel, elevii lui Iordănescu nu au reușit să expedieze vreun balon pe poarta Universității Craiova, în prima repriză.

A doua repriză

În minutul 53, Burcă a trimis cu capul puțin pe lânga poarta lui Pigliacelli, după un corner bătut foarte bine de decarul Ciprian Deac. Fundașul CFR-ului a fost scăpat din marcaj de Bălașa.

Chipciu a centrat în careu pentru lovitura de cap a lui Vinicius, care a reluat peste poartă, în minutul 64. În minutul 75, Chipciu a fost înlocuit cu Pereira și Manea a fost schimbat cu Susic.

Vinicius nu a putut relua pe poartă din fața porții devierea cu capul a lui Burcă, întrucât portarul Pigliacelli a ieșit și a reținut balonul. În minutul 80, a ieșit Soares și a intrat Păun, iar Costache a fost schimbat cu Itu.

După încă trei minute, Bărbuț a șutat pe poarta CFR-ului, dar Bălgrădean a reținut fără probleme. Păun a încasat un cartonaș galben, pentru că a protestat în urma deciziei lui Radu Petrescu de a nu acorda penalty la un balon șters cu mâna de Bălașa.

Șutul puternic expediat de Bic a lovit bara transversală în minutul 88. Mingea nu a trecut de linia porții, iar Bălgrădean a reținut balonul. În prelungiri, Papură a fost eliminat în urma protestelor.

Echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Vinicius, A. Burcă, Camora – C. Deac, Soares, Djokovic – M.Gîdea, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Sandomierski – Susic, Ciobotariu, Hoban, Itu, Pereira, Păun, Chipciu, Vojtus
Antrenor: Edi Iordănescu

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Șt. Vlădoiu, Bălașa, Papp, N. bancu – Nistor, Ov. Bic, Cicâldău – V. Constantin, I. Mamut, Ofosu
Rezerve: I. Popescu – I. Mitran, M. Cosntantin, Vătăjelu, Screciu, Cătățînă, Bărbuț, Baiaram, A. Ivan
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Nicoară Marius (Drobeta Turnu Severin)

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

sursa: Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

UPDATE. AȚI VĂZUT-O? Femeie de 68 de ani, DISPĂRUTĂ de la domiciliul din Băișoara. Sunați la 112

Publicat

La data de 24 aprilie 2024, în jurul orei 17.40, Secția 9 Poliție Rurală Turda a fost sesizată despre faptul că Corlat Maria, în vârstă de 68 de ani, în cursul dimineții de 24 aprilie a.c. a plecat de la imobilul din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Boc, despre depunerea candidaturii: Aici sunt și aici m-am DEDICAT. Trebuie să CONTINUĂM lucrurile bune care sunt la Cluj

Publicat

Prezent, joi, prin telefon la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc, a precizat de ce a ales candidatura la primăria Clujului în detrimentul altor variante vehiculate în presă, cum ar fi la Europarlamentare sau chiar și la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Boc: Nu e departe momentul când „U” Cluj va JUCA în cupele europene

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit, joi, la Napoca Live, despre „U” Cluj și șansele echipei de a juca în cupele europene.

„Acum încep și eu să mă mai relaxez (după victoria Universității cu Poli Iași),…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia din nou la vale. S-a turnat asfalt care a crăpat. Restricții de circulație

Publicat

O bucată din strada Uliului din Cluj-Napoca s-a surpat miercuri dimineață, iar autoritățile locale au intervenit de urgență și au turnat un strat de asfalt.

Dar, surpriză, asfaltul turnat s-a crăpat joi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe