Connect with us

Eveniment

Chef ilegal la Slimnic – Treizeci de petrecăreți iertați de amendă

Publicat



Treizeci de persoane au fost sancționate pentru că au participat la o petrecere ilegală.

Este vorba despre treizeci de persoane care, în cursul serii trecute, participau la o petrecere privată, botez,  în localitatea Slimnic. Petrecăreții au scăpat de amendă, alegându-se doar cu avertismente.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 131 de forțe ale poliției și poliției locale.

”Astfel, au fost verificate 1.006 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 289 de mijloace de transport dintre care 38 de mijloace de transport în comun.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale în valoare de  4.000 de lei, din care:

  • 52 de sancțiuni în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;
  • 30 de sancțiuni cu avertisment au fost aplicate persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.
  • 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii locali sibieni au verificat 395 de persoane și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

În cursul zilei de 24 ianuarie a.c., jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș.

În urma desfășurării activităților au fost  aplicate trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA în ALBA, în săptămâna 13-19 mai. Se încălzește treptat, câteva ploi. Prognoza meteo pe zile, în localități din județ

Publicat

Vremea în Alba, în săptămâna 13-19 mai. Temperaturile urcă treptat, săptămâna viitoare, în județ. De la 19 grade la începutul intervalului, se va ajunge la maxime de 26 de grade, în weekend. Vor mai fi însă și câteva ploi.

La munte, maximele vor varia între 10 și 17 grade la Oașa, respectiv 12-18 grade la Arieșeni.

Sunt anunțate averse la munte în primele două zile ale săptămânii viitoare și în weekend. Miercuri, este posibil să plouă și la altitudini mai mici.

Temperaturile minime vor varia între 5 și 11 grade Celsius.

În continuare,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VINERI: Președintele Academiei Române, conferință despre Avram Iancu la Sebeș, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

Publicat

Președintele Academiei Române, Acad. Ioan-Aurel Pop, va conferenția la Sebeș vineri, 17 mai, în cadrul Festivalului Internațional „Lucian Blaga”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș invită publicul la conferința susținută de prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, despre eroul național Avram Iancu, în lumina adusă sufletului românesc de Lucian Blaga.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 mai 2024, începând cu ora 17.00, în aula Primăriei municipiului Sebeș, fiind organizat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Spitalul de Urgență din Cluj face angajări. Caută personal medical auxiliar și muncitori

Publicat

Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca scoate la concurs noi posturi. Acestea sunt pe perioadă nedeterminată, anunță conducerea unității sanitare.

Înscrierea la concurs se face până în data de 25 mai.

Spitalul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Șofer din Alba, implicat într-un accident pe DN 1, în Sibiu. Impact între o mașină și un TIR. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat

Un șofer din Alba a fost implicat duminică după-amiaza într-un accident rutier produs pe drumul național DN 1, în zona Hula Bradului din județul Sibiu.În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un ansamblu tir.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 32 de ani din județul Alba și trei pasageri au ajuns la spital. 

Potrivit IPJ Sibiu, politiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 1, km 294+600, Hula Bradului.

Este vorba despre o coliziune laterală între un ansamblu tir condus spre Brașov de către un bărbat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe