Connect with us

Alba

Chestionarul pentru vaccinarea elevilor, distribuit în școli. Părinții își pot exprima opțiunea de imunizare a copiilor

Published

on



Chestionarul prin care părinții își vor putea exprima acordul sau dezacordul privind vaccinarea copiilor în școli a fost validat de Ministerul Sănătății și este distribuit prin intermediul inspectoratelor școlare.

„Ministerul Sănătății a validat chestionarul de exprimare a intenției de vaccinare în rândul elevilor minori.

Începând de vineri, 24 septembrie 2021, chestionarul va fi diseminat în unitățile de învățământ, prin intermediul inspectoratelor școlare județene. Acesta nu este obligatoriu, nu constituie obligație de vaccinare și va fi pus la dispoziția părinților în vederea completării.

Persoana desemnată pentru protecția sanitară la nivelul unității de învățământ, în conformitate cu dispozițiile ordinului comun al ministrului Sănătății și al ministrului Educației, va transmite Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) chestionarele completate de către părinți/tutori legali.

În cazul exprimării intenției de vaccinare, vaccinarea elevilor minori se va efectua numai cu acordul informat, exprimat în scris, în prezența părintelui/tutorelui legal al copilului”, a transmis Ministerul Educației, potrivit dcnews.ro.

Chestionarele nu trebuie semnate

Scopul…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Femeia dată dispărută de la domiciliu, din Sebeș, a fost găsită. Ce spun polițiștii

Published

on

Femeia dată dispărută de la domiciliu, din Sebeș, a fost găsită. Polițiștii spun că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Borca Petronela-Maria, care era urmărită, la nivel național, ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu, a fost identificată, sâmbătă seara, 21 septembrie 2024, pe raza municipiului Timișoara.

Starea acesteia este bună. Din primele cercetări rezultă că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, nu a fost victima vreunei infracțiuni, transmite IPJ Alba.

Sâmbătă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Angajări la stat: POSTURI vacante la instituții publice din Alba. LISTA, calendarul concursurilor, condiții pentru candidați

Published

on

Angajări la stat. În următoarea perioadă, sunt organizate o serie de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante în instituții publice din județul Alba.

Persoanele care doresc să participe la aceste concursuri trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Acestea se referă la studii, vechimea de muncă și alte cerințe.

Lista posturilor vacante

Angajări la stat. Alba Iulia

Creșa Municipiului Alba Iulia

  • îngrijitor de copii

Condiții: Studii generale/medii, vechime necesară în specialitate: –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

PROGRAM duminică, 22 septembrie, la Târgul Apulum Agraria Ighiu, Alba Green Energy Alba Iulia și Toamna Cugireană

Published

on

Duminică, 22 septembrie, în județul Alba continuă o serie de evenimente la Alba Iulia, Ighiu, Oarda de Jos și Cugir. Sunteți invitați să vizitați standurile Târgului Apulum Agraria, cele ale Târgului Alba Green Energy.

De asemenea, la Cugir este Toamna Cugireană și Festivalul Dacic Singidava.

La Oarda de Jos va fi festivalul rustic ”La ceaune”, de la ora 12.00 – pe stadionul din comună.

Program Târgul Apulum Agraria Ighiu – duminică, 22 septembrie 2024

Standurile sunt deschise între orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

26-30 septembrie: Trageri și distrugeri de exploziv real în poligonul de la Micești. Accesul pe drumurile din zonă, interzis

Published

on

explozibil poligon

Trageri și distrugeri de exploziv real în poligonul de la Micești. În perioada 26-30 septembrie, în poligonul aflat în cartierul Micești din Alba Iulia vor fi executate trageri și distrugeri cu exploziv material real, au transmis reprezentanții UM 01684. 

„În vederea eliminării posibilității de producere a accidentelor, vă informăm că în perioada 26-30.09.2024, se execută trageri și distrugeri cu exploziv material real în poligonul de tragere de garnizoană Micești.

Accesul populației este interzis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement