Connect with us

Alba

CIL BLAJ – CSM Unirea Alba Iulia, vineri în Liga a III-a. Declarații înainte de meci

Published

on



CSM Unirea Alba Iulia întâlnește vineri, în deplasare, echipa CIL Blaj, de la ora 15:00 într-un meci care se anunță greu pentru ambele echipe. 

CSM Unirea se află pe locul 2 în clasamentul Ligii a III-a, cu 14 puncte (același cu locul I, ACS Mediaș, care are un golaveraj mai bun) în timp ce echipa din Blaj este pe locul 5, cu 10 puncte.

”Echipa noastră, după o victorie importantă la Reghin, este gata să lupte din nou pentru puncte valoroase.

Avem nevoie de susținerea voastră pentru a continua și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de accidente grave produse în Alba, în primele 9 luni ale anului: 13 persoane au murit. Ce spun autoritățile din județ

Published

on

Problema accidentelor rutiere discutată la Prefectura Alba. În primele luni ale anului 2024, la nivelul județului au avut loc 40 de accidente grave de circulație.  Reprezentații forțelor de ordine au precizat că au fost cu patru mai puține decât în perioada similară din 2023. 

Într-o statistică transmisă de Prefectura Alba, cele 40 de accidente grave din județ s-au soldat cu 13 persoane decedate, cu una mai puțin față de 2023, 31 de persoane rănite grav, cu 4 mai puține decât în perioada similară a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Liceenii se pot înscrie în competiția Lider European. Concurs pentru elevii claselor IX-XII, lansat de Comisia Europeană

Published

on

Ministerul Educației anunță joi că au început înscrierile pentru competiția Lider European, dedicată tinerilor din clasele IX-XII din liceele din România.

Potrivit reprezentanților ministerului, înscrierile se pot face până în 18 octombrie 2024.

Scopul competiției este de a dezvolta abilitățile de leadership și vorbire în public ale liceenilor, spiritul de echipă și capacitatea de a mobiliza grupuri pentru a colabora în beneficiul comunității lor.

De asemenea, competiția îi provoacă pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Iulia a semnat contracte pentru autobuze electrice, microbuze și infrastructură de încărcare în valoare de 14 milioane euro

Published

on

Primăria Alba Iulia a semnat joi două contracte pentru furnizarea de autobuze electrice, microbuze nepoluante și stații de încărcare pentru Alba Iulia și Ciugud.

Contractele au fost semnate de primarul Gabriel Pleșa, care l-a invitat la ceremonie și pe primarul din Ciugud, Gheorghe Damian.

”Îmi doresc ca alături de municipiul Alba Iulia să ajungem, dacă se poate, să avem doar transport electric și, de ce nu, în curând pe hidrogen” a spus primarul Gheorghe Damian.

Primul contract prevede achiziționarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Șofer reținut la Alba Iulia pentru conducere sub influența alcoolului. Unde a fost oprit de polițiști

Published

on

Un șofer a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului. A fost oprit pentru control pe o stradă din municipiu.

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, miercuri (9 octombrie) în jurul orei 11.00, pentru control, pe Calea Moților din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Sălciua.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading