Connect with us

Alba

Cinci blocuri din Zlatna vor fi reabilitate energetic, printr-o investiție de peste 15,5 milioane de lei. Licitație, în SEAP

Publicat



drona

Cinci blocuri din Zlatna vor fi reabilitate energetic. Blocurile de locuințe B2, S9, 9, 10 și 25 din orașul Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice, printr-o investiție de peste 15,5 milioane de lei. 

Primăria Zlatna a lansat vineri, 23 februarie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de intervenție în vederea creșterii eficienței energetice a blocurilor B2, S9, 9, 10 și 25 din oraș.

Valoarea totală a…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Bărbat suspect, oprit de jandarmii din Alba Iulia. Ce au găsit asupra lui și de ce era agitat

Publicat

Un bărbat suspect a fost observat sâmbătă de jandarmii din Alba Iulia. Acesta era agitat, astfel încât oamenii legii au decis să îi controleze mașina. 

”Astăzi, 1 mai, în jurul orei 17.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Alba Iulia, au observat un bărbat al cărui comportament le-a atras atenția” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Alba.

Jandarmii l-au legitimat pe bărbat și întrucât comportamentul bărbatului ridica suspiciuni, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. 24 de camere video vor monitoriza zonele de interes

Publicat

Sistem inteligent de supraveghere video, la Daia Română. Primăria Daia Română vrea să asigure siguranța cetățenilor și să prevină faptele anti-sociale prin montarea a 24 camere de supraveghere în mai multe zone din comună. 

Primăria Daia Română a lansat, pe 30 aprilie, în SEAP, o licitație pentru înființarea unui sistem inteligent de supraveghere video în comună.

Valoarea totală este estimată la 316.420 lei, fără TVA. Investiția este finanțată prin PNRR. 

Potrivit documentației, în prezent comuna Daia Română deține un sistem de monitorizare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO VIDEO: Au reînceput spectacolele cu romani, daci și gladiatori la Alba Iulia. Multe surprize în noul sezon al Gărzii Romane

Publicat

Spectacolele de reenactment cu daci și romani au reînceput la Alba Iulia. Un public numeros s-a aduna pe esplanada din fața Catedralei Romano-Catolice pentru a asista la prima reprezentație din acest sezon. 

Spectacolele de reenactment, susținute de Garda Romană Apulum au reînceput în data de 1 mai, la Alba Iulia.

Prima reprezentație din acest an a început de la ora 18:00, pe esplanada Porții a IV-a a Cetății Alba Carolina.

Reenactorii/artiștii interpretează roluri de aristocrați romani, meșteșugari, sclavi, gladiatori, războinici și aristocrați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evenimentele lunii MAI 2024 în Alba. Concerte, spectacole antice, festival de teatru, târg de carte, concursuri sportive. PROGRAM

Publicat

În luna mai începe sezonul evenimentelor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. De la spectacolele de reconstituire antică în Cetatea Alba Carolina, la festivalul internațional de teatru, târgul de carte, Zilele Băilor Sărate Ocna Mureș, Sărbătoarea Libertății de la Blaj, vor fi momente interesante cu prilej de distracție pentru locuitori și turiști.

În 1 mai, sezonul turistic este deschis la Alba Iulia de Garda Apulum și Garda Cetății. Va fi spectacol de reconstituire istorică la Poarta a IV-a (Garda Apulum, ora 18.00).

Schimbul de gardă va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe