Connect with us

Alba

Cinci funcții majore vor schimba WhatsApp anul acesta. Ce pregătesc administratorii celei mai populare platforme mobile

Publicat



WhatsApp este cea mai populară platformă de mesagerie mobilă de pe planetă, cu peste două miliarde de utilizatori în întreaga lume. Cu toate acestea, WhatsApp încă nu are câteva caracteristici cheie pe care alte platforme de chat le au de ani de zile. Compania intenționează să remedieze unele dintre aceste deficiențe, în acest an, cu cinci completări majore.

Echipa WhatsApp a distribuit o postare pe blog care detaliază cinci funcții noi aflate în prezent în lucru pentru aplicația mobilă. În primul rând, este vorba de o nouă caracteristică numită Communities (Comunități).

Organizații precum școlile, cluburile și organizațiile non-profit folosesc WhatsApp pentru a comunica și a coordona planurile. Cu Communities, utilizatorii WhatsApp pot aduna grupuri separate în aceeași organizație, sub o singură umbrelă.

Utilizatorii dintr-o comunitate se pot alătura unor grupuri relevante pentru a intra în legătură cu persoanele cu care trebuie să fie în contact. De asemenea, comunitățile oferă administratorilor posibilitatea de a trimite anunțuri tuturor din fiecare grup și de a adăuga sau șterge grupuri din comunitate.

„Credem că funcția Communities va face mai ușor pentru un director de școală să…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: O grefieră de la Tribunalul Alba s-a pensionat, după o carieră de 23 de ani în cadrul sistemului judiciar

Publicat

O grefieră de la Tribunalul Alba s-a pensionat, după 23 de activitate. Voichița Ionița Luca a activat în cadrul sistemului judiciar, la parchet și instanță de judecată.

”Colega noastra Voichița Ionița Luca, astăzi îmbracă pentru ultima dată roba de grefier la Tribunalul Alba.

Profesionalismul, dăruirea și angajamentul de care a dat dovadă în cei 23 de ani cât a fost angajată în cadrul sistemului judiciar, la parchet și instanță de judecată, merită întreaga noastră apreciere.

Pensie fericită și îndelungată îi dorim, intrând în această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia în 18 mai. Programul evenimentelor de la Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Publicat

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia. Sâmbătă, 18 mai, Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la ediția din acest an a Nopții Muzeelor. Va organiza o serie de spectacole, concerte și ateliere.

Acestea se vor desfășura în cadrul Muzeului Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeului Principia.

Cele două instituții vor oferi acces gratuit atât în spațiile muzeale, cât și la evenimentele pregătite special pentru această ocazie.

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia: spectacole, dansuri medievale, concerte, lupte cu gladiatori

Între orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Câștigătorii concursului de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”, etapa județeană Alba. Ce probe au susținut elevii

Publicat

Zeci de elevi din Alba au participat vineri la Concursul de protecție civilă ”Cu viața mea apăr viața”, organizat de ISU Alba, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean.

Elevii din școlile gimnaziale și licee au avut oportunitatea să-și consolideze cunoștințele și deprinderile în situații de urgență.

Etapa județeană Alba a concursului a cuprins trei probe, una teoretică și două practice:

  • transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă
  • deplasarea cu masca pe figură într-un raion de obstacole.

Toti…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Munții Apuseni, în top cele mai frumoase trasee de drumeție pe distanțe lungi din Europa. Clasament realizat de CNN

Publicat

Zona Munților Apuseni din România reprezintă unul dintre cele mai frumoase trasee de drumeție pe distanțe lungi din Europa. Clasificarea a fost făcută de CNN, în top fiind incluse și zone turistice din Finlanda, Italia, Elveția, Grecia.

Pentru cei care caută o modalitate de relaxare prin drumeții pe distanțe lungi, ce le permite să se reconecteze cu natura, peisajele spectaculoase ale Apusenilor sunt o variantă interesantă.

”Zona sălbatică a Munților Apuseni din vestul României, parte din lanțul Carpaților, oferă oportunitatea de a descoperi o parte a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe