Connect with us

Eveniment

Cinci judecători și un procuror, numiți vineri în funcție la Sibiu

Published

on



Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 23 aprilie 2021, decretele de numirea în funcţie a judecătorilor şi a procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate în perioada noiembrie 2020 – martie 2021.

La Sibiu au fost numiți în funcție cinci judecători și un procuror, după cum urmează:

  • Doamna Elena Andra Ciontu, Judecătoria Sibiu;
  • Doamna Diana Daniela Popel, Judecătoria Sibiu;
  • Doamna Sabrina Ursache, Judecătoria Sibiu;
  • Doamna Roxana Monica Postolachi, Judecătoria Sibiu;
  • Doamna Sorina-Mădălina Vîja, Judecătoria Sibiu;
  • Doamna Andrada Marinela Govoreanu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu;

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Proceduri intervenționale ÎN PREMIERĂ la Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Județean de Urgență Cluj

Published

on

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj vor avea loc astăzi, în premieră regională, două intervenții minim invazive pentru tratarea unei tumori pulmonare și a durerilor pelviene cronice. Echipa medicală va utiliza…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Vineri, 27 septembrie, la Sebeș: Sesiunea de comunicări științifice „Multiculturalitate și patrimoniu istoric în Transilvania”

Published

on

Vineri, 27 septembrie 2024, începând cu ora 10:00, la Sebeş se va desfășura cea de-a XVI-a ediție a Sesiunii de comunicări științifice „Multiculturalitate și patrimoniu istoric în Transilvania”.

Manifestarea este organizată de Muzeul Municipal „Ioan Raica” şi Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, cu sprijinul municipalității, şi se bucură de participarea a 50 de cercetători, muzeografi, doctoranzi şi cadre didactice de la muzee şi universități din România și din străinătate: Arhiva…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Un nou pas important în vederea transformării deșeurilor din județul Cluj în energie verde

Published

on

A fost finalizată etapa de proiectare a primei instalații de tratare, prin dezintegrare moleculară, a deșeurilor municipale de pe teritoriul județului Cluj.

Consiliul Județean Cluj a primit, spre analiză și…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Elevii care ajung în arest nu scapă de școală. Noi prevederi în regulamentul de funcționare a unităților de învățământ (ROFUIP)

Published

on

Elevii care ajung în arest nu scapă de școală. Elevii care sunt plasați în arest la domiciliu vor face școala online sau în sistem hibrid, potrivit Regulamentului de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar (ROFUIP). 

Conform documentului citat, suspendarea cursurilor cu prezență fizică se poate face la nivel individual, la cererea elevului major sau a părintelui/reprezentantului legal al acestuia, pentru beneficiarii primari aflați în arest la domiciliu, în limitele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement