Connect with us

Alba

Cine sunt noii membri ai Consiliului Preoţesc și ai Colegiului Consilierilor din Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

PublicatCardinalul Lucian Mureșan, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, a numit prin Decret noul Consiliu preoţesc și noul Colegiu al consilierilor Arhieparhiei de AlbaIulia şi Făgăraş. 

Conform Statutului, Consiliul preoţesc este un grup de preoţi care reprezentând prezbiteriul, îl ajută pe Arhiepiscopul de Alba Iulia și Făgăraș în guvernarea Arhieparhiei.

Consiliul preoţesc este compus din membri de drept, în virtutea funcţiilor încredinţate lor, membri numiţi în mod liber de către Episcopul Eparhial şi membri aleşi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zi liberă pentru elevi și profesori, în 5 iunie, de Ziua Învățătorului. Când termină elevii cursurile, în acest an școlar

Publicat

Zi liberă pentru elevi și profesori. Pe 5 iunie, de Ziua Învățătorului, va fi zi liberă în învățământ. În iunie se vor termina și cursurile pentru elevi. Pentru cei de clasa a VIII-a și a XII-a încep examenele, iar pentru ceilalți, vacanța de vară.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Modificări la Legea păcănelelor. Ce fapte vor fi considerate infracțiuni și cum vor fi pedepsite prin Codul penal

Publicat

Modificări la Legea păcănelelor. Anunțul a fost făcut luni, de preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

„Aşa cum spuneam atunci când am votat legea, vă spuneam că este un proiect-pilot, că este o luptă foarte grea cu industria jocuri noroc,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Furnizarea apei, întreruptă într-o zonă a municipiului Alba Iulia. Avarie la o conductă din rețeaua de alimentare

Publicat

Apa CTTA Anunță că furnizarea apei potabile este întreruptă, luni după-amiaza, pe un tronson din bdul Republicii din Alba Iulia.

Tronsonul vizat este bd. Republicii, între intersecțiile cu Vasile Alecsandri și Gheorghe Șincai.

Durata întreruperii este estimată la circa trei ore.

Citește mai departe

Alba

Vremea în Transilvania și în țară până în 9 iunie: Se încălzește până la temperaturi de 30 de grade. Prognoza meteo PE REGIUNI

Publicat

Vremea în Transilvania și în țară până în 9 iunie: Se încălzește până la temperaturi de 30 de grade. Prognoza meteo PE REGIUNI. Ultimele zile ale lunii mai aduc temperaturi potrivite datei din calendar,  dar și câteva perioade cu ploi însemnate cantitativ.

Vremea în ALBA, în săptămâna 27...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe