Connect with us

Eveniment

Cinemateca Astra Film își redeschide porțile – Continuă seria dedicată femeilor regizor

Publicat



Cinemateca Astra Film își redeschide porțile pentru public joi, 13 mai, și continuă seria dedicată femeilor regizor. Este vorba despre două producții emoționante desore curaj, încredere și puterea de a schimba mentalități.

PROGRAM

AUTOPORTRET / SELF PORTRAIT (r. Margreth Olin) • Norvegia • 2020 • 80’
Joi | 13 mai | 19:00

Sinopsis. Lene (33 de ani) refuză să crească, vrea să rămână copil. Lipsa mâncării îi încetinește procesul de creștere, sau chiar i-l stopează. Așa începe un experiment pe viu, la vârsta de 10 ani. O minune din punct de vedere medical. Povestea unei artiste recunoscute pe plan mondial, care își sfidează propriile limite, reușind prin arta și viața ei, să schimbe percepții și judecăți de…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O biserică dintr-un sat din Alba a fost distrusă într-un incendiu, în noaptea de Înviere. Poliția a deschis dosar penal

Publicat

O biserică dintr-un sat din Alba a fost distrusă în totalitate, într-un incendiu petrecut în noaptea de Înviere. Poliția a deschis dosar penal pentru a stabili cum s-a produs incendiul.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, duminică dimineață, cu privire la faptul că biserica din lemn din localitatea Ghioncani, comuna Întregalde, a ars, în cursul nopții trecute.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului a rezultat că biserica a ars, în totalitate, a transmis IPJ Alba.

Nu au fost înregistrate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ziua mondială a râsului. Beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

Publicat

Ziua mondială a râsului este celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2024, această zi este marcată la 5 mai.

Ziua mondială a râsului se desfăşoară sub deviza „Nu râdem pentru că suntem fericiţi, ci suntem fericiţi pentru că râdem”. Este iniţiativa medicului indian Madan Kataria, fondatorul mişcării ”Laughter Yoga” („Hasyayoga”), adică terapia prin râs. Kataria este şi autorul cărţii „Râzi fără motiv” (”Laugh For No Reason”, 2002).

Primul club de terapie prin râs a fost înfiinţat de Madan Kataria în anul 1995,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. A furat o bancă de lemn în Vinerea Mare în Cluj-Napoca. ”Avem și noi nevoie de ea”

Publicat

Reprezentanții Cabinetului Veterinar Calvaria din Cluj-Napoca au postat un film video de pe o cameră de supravghere în care este surprins un bărbat care fură o bancă de lemn în Vinerea Mare din fața cabinetului.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Avarie la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Locuitori de pe mai multe străzi, fără curent, în prima zi de Paște

Publicat

Avarie la rețeaua de energie electrică în Alba Iulia. Locuitori de pe mai multe străzi din Alba Iulia au rămas fără curent în gospodării, în prima zi de Paște.

Incidentul s-a petrecut duminică, 5 mai, e la ora 9.22, potrivit DEER Alba.

Au fost afectate de întreruperea furnizării de energie electrică zeci de străzi din zona centru-Lipoveni și Ampoi.

Potrivit DEER Alba, este vorba despre o avarie pe o linie de medie tensiune care alimentează zona Ampoi (parțial) – Lipoveni (parțial).

Defectul a fost identificat.

Echipajele intervin pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe