Connect with us

Eveniment

Circuit de permise de conducere false, destructurat de polițiștii din Sibiu. Doi bărbați, reținuți

Publicat



Arhivă foto

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de polițiștii din Sibiu, pentru că ar fi falsificat permise de conducere şi ar fi intermediat obţinerea de documente false.

Potrivit IPJ Sibiu, ca urmare a extinderii cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

În fapt, în cursul anului 2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru verificări doi șoferi care, la controlul documentelor, le-au prezentat polițiștilor permise de conducere susceptibile a fi false, din cercetările efectuate rezultând că cei doi șoferi nu ar deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Investigația polițiștilor s-a extins în scopul documentării provenienței documentelor prezentate de către cei doi bărbați.

Astfel, au fost identificați și prinși un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Brașov, respectiv un sibian în vârstă de 46 de ani, bănuiți că, în perioada 2019 – 2022, ar fi falsificat permise de conducere și ar fi intermediat obținerea de documente false.

Circuit de permise de conducere false, destructurat de polițiștii din Sibiu. Percheziții în județele Sibiu și Brașov

În urma celor două percheziții domiciliare efectuate pe raza județului Sibiu, respectiv a județului Brașov, precum și în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri oficiale (4 acte materiale).

Conform sursei citate, la domiciliile celor doi bărbați au fost identificate mai multe permise de conducere aflate în prezent în curs de expertizare.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Proiect pentru construirea unui centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, la Alba Iulia. Cum va arăta clădirea

Publicat

Primăria Alba Iulia vrea să construiască un Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabilități, pe un teren aflat în zona Căminului pentru persoane vârstnice. 

Administrația locală a lansat în consultare publică, pe 8 mai, elaborarea PUD – înființare Centru de zi pentru persoane adulte cu dizabiliăți „Orizonturi”.

Potrivit documentației, oportunitatea întocmirii acestui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) a fost determinată de intenţia Primăriei Alba Iulia de a crește calitatea și diversificarea serviciilor oferite persoanelor cu dizabilități prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, amânt din cauza condițiilor meteo. Circulația pe un tronson din A3 se închide luni

Publicat

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, care urma să aibă loc duminică,12 mai, se amână din cauza condițiilor nefavorabile, anunță Ministerul Apărării.

Aproape 2.000 de parașutiști din mai multe țări aliate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

12 mai: Ziua Națională a Portului Tradițional din România. Portul popular, un element al identității naționale

Publicat

Ziua Naţională a Portului Tradiţional din România este sărbătorită la 12 mai. Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea 102/2015.

„Tradiţia reprezintă un element primordial în identificarea existenţei şi evoluţiei istorice şi socio-culturale a unei naţiuni. Portul tradiţional, alături de alte elemente culturale ca muzica, dansul popular, meşteşugurile populare reprezintă un etalon real în ceea ce priveşte specificitatea poporului român, popor care în arealul său cultural îmbrăţişează cu aceeaşi căldură toate identităţile etnice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică și ploi însemnate, în Alba și alte județe din țară, până duminică noaptea

Publicat

Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de apă, valabilă în județul Alba și alte județe din țară duminică, între orele 12:00 și 23:00. 

Potrivit ANM, în intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină în Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei, precum și în Carpații Meridionali și local în Carpații Occidentali.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe