Connect with us

Cluj

Circulație feroviară în condiții de iarnă în mai multe zone din țară. Trenuri afectate de defecțiuni apărute la locomotive

Publicat


CFR SA anunță că vineri dimineața circulația feroviară se desfășoară în condiții de ninsoare și viscol pe toate magistralele din țară. Mai multe trenuri sunt afectate din cauza unor defecțiuni apărute la locomotive.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunță că vineri dimineața traficul feroviar se desfășoară în condiții de ninsoare viscolită și rafale puternice de vânt, de până la 70 km/h, pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind adaptată la condițiile meteo.

Pe raza Regionalei Timișoara se intervine în zona stației Petroșani, cu drezina pantograf, din cauza unui deranjament produs la linia de contact de ruperea pantografului trenului IR 1821.

„Personalul de intervenții acționează pentru remediere și repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică. Astfel, până la remedierea deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact, trenurile IR 1821 și R 2706 staționează temporar în apropierea stației”, a transmis CFR SA.

De asemenea, pe raza Regionalei București, din cauza unei defecțiuni înregistrate la locomotiva trenului R 9304, pe firul II, între stațiile Zăvestreni – Vadul Lat, circulația feroviară se desfășoară doar pe firul I, până când operatorul național va retrage trenul defect de pe firul II.

Implicații în circulația trenurilor se vor înregistra și între Carei și General Avramescu, pe raza Regionala Cluj, unde trenul R 4082 a anunțat o defecțiune la locomotivă.

„Menționăm faptul că, personalul din cadrul comandamentelor de iarnă, operaționale la nivelul regionalelor de cale ferată, urmăresc în permanență evoluția vremii și condițiile de circulație, iar personalul de specialitate se află pe teren și verifică starea tehnică a liniilor și a macazelor pe secţiile de cale ferată de pe raza judeţelor aflate sub incidența Atenționării de vreme nefavorabilă, iar pe segmentele unde situația o impune se va interveni operativ cu personal și utilaje, astfel încât să menținem operațional traficul pe toate magistralele”, a mai anunțat CFR SA.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Sorin Naș, candidat din partea partidului SOS la Primăria Cluj-Napoca. E susținut de Șoșoacă

Publicat

Partidul SOS România, condus de Diana Șoșoacă, l-a desemnat pe președintele filialei județene, Sorin Naș, să candideze pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie.

Sorin…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Clujul are un NOU subprefect. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD

Publicat

Guvernul a numit, marți, un nou subprefect de Cluj în locul lui Răzvan Ciortea, care a demisionat pentru a candida la Primăria Turda. Acesta este Florentin Burz, din partea PSD.

Florentin Burz are 45 de ani și era…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz. Obiceiuri din satele Clujului

Publicat

Purificarea prin rouă și prin apă de Sângeorz era un obicei întâlnit la sate, și nu doar în Cluj sau în Transilvania, ci în tot spațiul românesc.

Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, sau Sângeorzul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe