Connect with us

Eveniment

CJ Sibiu anunţă: Concurs pentru postul de manager la cel mai mare spital public din judeţ

Publicat


Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu anunţă că va organiza concurs pentru ocuparea postului de manager al celui mai mare spital public din judeţ – Spitalul Judeţean -, care în prezent este condus interimar de Florin Neag.

„Sperăm ca acest concurs să trezească interesul, astfel încât competiţia să se finalizeze cu alegerea celui mai bun manager pentru spital. Proiectele spitalului trebuie continuate cu profesionalism şi dedicare pentru a creşte calitatea actului medical şi pentru a spori încrederea oamenilor în tot ce ţine de acest spital”, a precizat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, a lansat concursul pentru ocuparea funcţie de manager.

Concursul se va desfăşura în două etape: verificarea condiţiilor stabilite şi susţinerea şi evaluarea proiectului de management.

Cei interesaţi trebuie să fie absolvenţi de învăţământ superior în unul dintre domeniile: medical, economic – financiar sau juridic.

De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de cursuri de perfecţionare, agreate de Ministerul Sănătăţii, în management sau management sanitar sau trebuie să deţină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, şi să aibă o vechime de cel puţin 2 ani pe posturi cu studii superioare.

Dosarul de concurs, împreună cu proiectul de management, se poate depune la sediul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18 mai 2021, între orele 8,00 – 15,00.

Până la depunerea dosarului, candidaţii pot efectua o vizită în spital, în data de 28 aprilie 2021, între orele 9,00 – 14,00. Aceştia vor fi însoţiţi de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice ale secţiilor din cadrul spitalului.

În data de 26 mai, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28 mai – 1 iunie, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaţilor. Susţinerea proiectului se va desfăşura în data de 2 iunie, ora 10,00. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Agerpres

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Trif, interpelare către Ministrul Educației – ”Care a fost procedura de achiziție a panourilor de plexiglas din școli?”

Publicat

Bogdan Trif, deputatul PSD de Sibiu, i-a cerut Ministrului Educației să îi răspundă la câteva întrebări. Acestea au fost cuprinse într-una din cele trei interpelări pe care sibianul le-a avut săptămâna trecută în Parlament. Trif vrea să afle detalii despre achiziția panourilor de plexiglas instalate în școli și studii despre eficiența acestora.

Bogdan Trif spune că măsura montării panourilor de plexiglas a fost una controversată, de aceea dorește să afle mai multe detalii. Îl întreabă pe Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, dacă ”A existat un studiu științific care a stat la baza aplicării acestei metode de prevenție și protecție a copiilor împotriva infecției cu SARS-CoV-2? Dacă da, vă rog să îl atașați, în copie, la răspunsul…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe

Eveniment

Mesaj de la Guvern pe Facebook: Declarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu, la Palatul Victoria

Publicat

Declarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu, la Palatul VictoriaFacebook / Guvernul României

Citește mai departe

Alba

Scenariile prin care sălile de spectacole și cinematografele se pot deschide din 1 iunie 2021. Condițiile de acces la evenimente

Publicat

Ministerul Culturi a publicat propunerile cu măsurile și regulile care vor trebui respectate pentru deschiderea cinematografelor și  sălilor de spectacole din spații închise de la 1 iunie 2021.

Ministerul Culturii propune două scenarii în care vor fi aplicate măsuri de protecție sanitară. Documentul prevede și reguli pentru desfășurarea evenimentelor din spațiile HORECA.

Scenariile sunt raportate la incidența cazurilor de COVID 19 și reglementează numărul de persoane care pot participa la evenimente/ spectacole.

Măsuri și reguli privind activitățile cultural-creative în spații închise, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Prezentul capitol conține reguli particulare pentru reluarea activităților cultural-creative în spații închise, pe baza legislației și a recomandărilor autorităților publice din România.

Prin spații închise se înțelege atât spațiul convențional în care se pot desfășura spectacole, concerte, proiecții de film, conferințe etc., cât și spațiul neconvențional, cum ar fi hale industriale, săli de sport, holul sau spațiul larg al unei clădiri, cafenele, restaurant etc.

Persoanele care coordonează fiecare producție sunt responsabile de verificarea…

Vezi mai mult pe Alba24

Citește mai departe

Eveniment

Mașinile pe benzină pierd tot mai mult teren în fața celor hibrid și electrice

Publicat

Pe piața locală tot mai multe mașini noi înmatriculate sunt hibrid sau electrice. Dacă în 2018 una din trei mașini era pe motorină, acum doar una din patru mașini noi funcționează astfel, potrivit datelor potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) şi calculelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).

Mai mult, dacă ponderea dieselurilor rămâne relativ constantă, motoarele pe benzină au coborât de la 70% din piaţă în 2019, la aproape 60% în primul trimestru al acestui an, arată Ziarul Financiar.

Astfel, dacă achiziţiile realizate de unele companii continuă să se îndrepte către motorizări diesel, în condiţiile în care acestea de obicei parcurg mai mulţi kilometri iar…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu

Citește mai departe