Connect with us

Alba

CJSU Alba: Măsuri noi pentru Cugir, Ocna Mureș și patru comune din județ. Ce trebuie respectat. DOCUMENT

Publicat


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba a stabilit luni măsuri pentru Cugir, Ocna Mureș și patru comune din județ, după creșterea incidenței.

Este vorba despre măsuri de scenariu roșu pentru Cugir, Ocna Mureș, Ighiu și Livezile, respectiv scenariu galben pentru Roșia de Secaș și Șibot. AICI, incidența actualizată pe localități.

Regulile intră în vigoare începând de marți, 18 ianuarie, ora 00.00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile.

Vezi HOTĂRÂREA nr. 12 din 17.01.2022 a CJSU Alba

Măsurile pentru Cugir, Ocna Mureș, Ighiu și Livezile – localități cu incidență mai mare de 3/100 locuitori

  • În spaţiile închise sau deschise, competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-22,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între persoane şi purtarea măştii de protecţie. Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

24-26 mai: Competiția de baschet Cupa „Nicușor Marcu” 2024, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia se pregătește să găzduiască cea de-a treia ediție a competiției de baschet Cupa „Nicușor Marcu”.

Evenimentul va avea loc între 24 – 26 mai 2024 și se va desfășura atât la Liceul cu Program Sportiv cât și într-o nouă locație, Sala de Sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Competiția este dedicată fostului director al liceului, antrenorul Nicușor Marcu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Femeie din Lopadea Veche, agresată de soț. Polițiștii au emis ordin de protecție și au deschis dosar penal

Publicat

O femeie de 54 de ani din Lopadea Veche a fost agresată și amenințată de soț, pe fondul unor discuții contradictorii. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 22:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din localitatea Lopadea Veche, județul Alba, cu privire la faptul că a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LISTA trenurilor speciale care vor circula în minivacanța de 1 Mai și de Paști. CFR anunță un program cu mai multe facilități

Publicat

CFR Călători anunță un program de transport special în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Mai multe trenuri spre destinații turistice și facilități vor fi puse la dispoziția călătorilor în perioada 1 -6 mai 2024.

Astfel, în timpul zilelor cu trafic intens, CFR Călători va extinde capacitatea de transport pentru a satisface cererea sporită de călătorii către cele mai populare destinații turistice din țară.

Mersul trenurilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scutul pădurii: polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei

Publicat

În doar două zile, polițiștii din Alba au confiscat 566 mc de material lemnos și au aplicat amenzi de peste 50.000 de lei, în cadrul unei acțiuni ce a vizat prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 11-12 aprilie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe