Connect with us

Alba

CJSU Alba: MĂSURI pentru Ciugud, Berghin, Mirăslău, Lupșa, Livezile, Unirea și Vadu Moților, după creșterea incidenței

Publicat



Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba a decis luni noi măsuri pentru localitățile Ciugud, Berghin, Mirăslău, Lupșa, Unirea și Vadu Moților, după creșterea incidenței COVID.

Hotărârea intră în vigoare de marți, 28 septembrie, ora 00.00, pentru 14 zile.

Vezi HCJSU 227 din 27.09.2021.

Măsuri:

Vezi ALBA: 61 de cazuri COVID și două decese, confirmate în ultimele 24 de ore. Localitățile din care provin persoanele infectate. Incidența actualizată

Localitate / incidență / Măsuri

BERGHIN – 3.13 – art.2 lit.A și D

CIUGUD – 2.14 – art.2 lit.A și C

LIVEZILE – 3.44 – art.2 lit.A și D

LUPŞA – 2.06 – art.2 lit.A și C

MIRĂSLĂU – 3.55 – art.2 lit.A și D

UNIREA – 4.52 – art.2 lit.A și E

VADU MOŢILOR – 3.10 – art.2 lit.A și D

HCJSU 222/24 septembrie 2021

C.   În toate localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 2 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori se instituie următoarele măsuri, în completare la măsurile prevăzute la lit. A:

1.     Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Obiective și rute culturale din Alba, în cea mai complexă platformă de promovare turistică. A fost lansată ”România Atractivă”

Publicat

Obiective și rute culturale din Alba, prezentate pe larg în cea mai complexă platformă de promovare turistică.

România Atractivă, o platformă multimedia de promovare a turismului cultural care prezintă 12 rute din 35 de județe, cu un total de 275 de obiective culturale, a fost lansată miercuri.

Este primul program național de turism cultural, realizat prin PNRR și cuprinde foarte multe rute și obiective din județul Alba..

Cu ajutorul noii platforme, turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie în țara noastră.

Programul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Parcările supra și subterane sunt o condiție pentru a dezvolta orașul

Publicat

Alba Iulia are nevoie de parcări supra și subterane. Nu e doar o necesitate, este o condiție pentru ca orașul să se dezvolte. O spun nu doar eu, ci o spun toți specialiștii în urbanism.

Construind parcări supra și subterane rezolvăm nu doar o problemă acută a orașului, ci economisim teren public valoros. În plus, acestea sunt o oportunitate de a transforma peisajul urban în unul mai estetic și prietenos.

Nu am descoperit noi roata și nici mersul pe jos, chiar dacă actuala administrație așa se comportă. Din trei proiecte, trei PUZ-uri găsite la cheie, cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cine sunt noii membri ai Consiliului Preoţesc și ai Colegiului Consilierilor din Arhieparhia de Alba Iulia şi Făgăraş

Publicat

Cardinalul Lucian Mureșan, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, a numit prin Decret noul Consiliu preoţesc și noul Colegiu al consilierilor Arhieparhiei de AlbaIulia şi Făgăraş. 

Conform Statutului, Consiliul preoţesc este un grup de preoţi care reprezentând prezbiteriul, îl ajută pe Arhiepiscopul de Alba Iulia și Făgăraș în guvernarea Arhieparhiei.

Consiliul preoţesc este compus din membri de drept, în virtutea funcţiilor încredinţate lor, membri numiţi în mod liber de către Episcopul Eparhial şi membri aleşi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P) Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București”

Publicat

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Pesediștii din Alba sunt ZERO la București – senatorii PSD au respins proiectul deputatului zero-Tuhuț prin care a mințit moții cu extinderea rețelelor de gaze.”

Acum o lună de zile arătam promisiunile mincinoase ale pesediștilor din Alba prin care amăgeau moții cu extinderea rețelelor de gaze în Apuseni.

La acel moment, deputatul PSD cu zero activitate și zero realizări pentru Alba, Radu Tuhuț, primea aviz negativ de la Consiliul Legislativ, condus de Iordache (PSD), pe proiectul de lege prin care promitea luna de pe cer…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe