Connect with us

Alba

Clădirea Primăriei Ceru-Băcăinți, reabilitată termic cu bani din PNRR. Contractul de finanțare a fost semnat. Valoarea lucrărilor

Publicat


Clădirea Primăriei comunei Ceru-Băcăinți va fi reabilitată termic printr-o investiție de peste 422.000 de lei, finanțată prin PNRR. Contractul a fost semnat recent de ministrul dezvoltării, Cseke Attila. Potrivit documentației, în lipsa finanțării obținute, bugetul local al comunei nu putea susține lucrările de reabilitare a imobilului, ce vizează reducerea costurilor de întreținere cu minim 30%.

Contractul de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru proiectul „Reabilitare moderată a sediului Primăriei comunei Ceru-Băcăinți, județul Alba” a fost semnat, a anunțat vineri ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un coteț, ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni: Femeie alergată cu toporul și lovită cu ouă de găină în cap, de un frate

Publicat

Un coteț de găini a devenit ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni, iar scandalul s-a terminat cu un ordin de protecție. Este vorba despre o ceartă între un bărbat, sora și nepoata sa, care a fost tranșat de instanță.

În data de 11 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Câmpeni au emis un ordin de protecție, iar motivare a devenit publică.

Din câte se pare, bărbatul nu era de acord cu un coteț montat în curtea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului, la nivel național. Angajații vor salarii mai mari și sporuri de suprasolicitare

Publicat

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului: Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional. 

Angajații solicită Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”.

Sindicaliştii revendică acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum arată cea mai veche casă din comuna Rimetea. Are peste 340 de ani, iar drumul până la ea este o aventură în sine

Publicat

Cum arată cea mai veche casă din comuna Rimetea. Comuna este una dintre cele mai atractive locuri din Alba pentru turiști.

Pe lângă casele albe, ospitalitatea gazdelor, gulașul tradițional și peisajul superb, comuna mai este cunoscută pentru încă un obiectiv turistic. 

Ascunsă de ochii lumii, într-o parte a localității se află cea mai veche casă din comună. O casă veche de peste 340 de ani.

Drumul până la ea este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

TikTok trebuie să funizeze Uniunii Europene o evaluare a riscurilor privind noul serviciu Lite

Publicat

TikTok trebuie să funizeze Uniunii Europene o evaluare a riscurilor privind noul serviciu Lite pe care l-a lansat și are termen să o facă până joi. 

Asta în contextul în care există temeri că ar putea crește dependența copiilor de videoclipurile de pe platformă, transmite Radio România.

TikTok Lite, aplicație lansată în Franța și Spania în această lună, oferă utilizatorilor premii, cum ar fi vouchere Amazon, carduri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe