Connect with us

Eveniment

Clujul continuă să raporteze peste 100 ca cazuri de Covid-19 zilnic. În 24 de ore au fost sub 1.000 la nivel național

Publicat



centru evaluare covid 11.jpg

Județul Cluj raportează, în continuare, cele mai multe cazuri de Covid-19 din România, cu excepția municipiului București. În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost 112 cazuri de Covid-19, cu doar 59 mai puține față de Capitală.

Spre comparație, județul Brașov a raportat 52 de cazuri, Iași – 31, Maramureș – 45, iar Timiș – 37. În 24 de ore, în București au fost diagnosticate 171 de cazuri noi de Covid-19.

La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 831 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, cu 285 mai puțin față de ziua anterioară, anunță Ministerul Sănătății.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu Covid-19 este de 1.113 cu 74 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 179 de persoane, cu 14 mai puțin față de ziua anterioară.

Dintre cei 179 pacienți internați la ATI, 162 sunt nevaccinați.

Din totalul pacienților internați, 74 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 5 mai puțin decât în ziua anterioară. Niciun minor nu este internat la ATI.

Până astăzi, 65.519 de persoane diagnosticate cu infecție cu Sars-CoV-2 au decedat.

În intervalul 03.05.2022 (10:00) – 04.05.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 9 decese (7 bărbați și 2 femei), dintre care 2 decese raportate anterior intervalului de referință.

Dintre cele 9 decese, 2…

Cluj24.ro

Știri Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

În școli vor fi folosite ghiduri de educație rutieră. Ce vor învăța elevii din clasele primare, gimnaziale și de liceu

Publicat

În școli vor fi folosite ghiduri de educație rutieră, elaborate de Ministerul Educației și Ministerul Afacerilor Interne. Acestea sunt destinate elevilor din clasele primare, gimnaziale și de liceu

Designul și limbajul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024 clasa a IV-a. Testările încep marți, 21 mai. Modele de subiecte și reguli pentru elevi

Publicat

Evaluare Națională 2024 clasa a IV-a. Testările încep marți, 21 mai cu proba la Română. Miercuri, 22 mai, va fi organizată proba de Matematică.

Evaluarea este organizată pentru a fi verificat stadiul acumulării de cunoștințe la nivelul clasei al IV-a.

Testările vor fi organizate în sălile de clasă în care elevii desfășoară activități în mod obișnuit.

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Au început lucrările la Centrul de persoane vârstnice de pe Calea Baciului. Clădirea veche, „culcată” la pământ

Publicat

S-a dat startul lucrărilor la viitorul Centru pentru persoane vârstnice de pe Calea Baciului numărul 18. A început demolarea clădiri care găzduia fosta Școală Generală nr. 9 din municipiu.

Luni, 20 mai, au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ce unități de învățământ din Alba primesc bani pentru renovare sau construcție, prin programul ”rețele-pilot școli verzi”. LISTA

Publicat

Ministerul Educației a publicat luni, 20 mai, lista finală a proiectelor prin care se pot construi ”școli verzi”. Printre cele aprobate, se află și investiții în Alba. Unele dintre acestea vor primi finanțare, iar altele sunt pe lista de rezervă.

Fondurile de 225 de milioane de euro nu ajung pentru toate cele 209 proiecte care au atins pragul minim de eligibilitate, adică...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe