Connect with us

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat

Publicat


A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat”

Marți, 09.03.2021, a fost emisă comunicarea rezultatului procedurii de atribuire a contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat” .

Ofertantul desemnat câștigător este ASOCIEREA MAVGO HOLDING SRL (LIDER DE ASOCIERE) – SC ANTREPRIZA DE CONSTRUCȚII DRUMURI ȘI AUTOSTRĂZI SRL – SC BDU MAXI CONSTRUCT – HYDOSTROY AD, cu preţul de 41.735.534,38 Lei fără TVA.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 12 luni, iar perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor… Meer

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, profile picture

A fost desemnat câștigătorul contractului de execuție lucrări „Construcția Variantei de Ocolire Tecuci – rest de executat

Facebook / CNAIR


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Târgul OFERTELOR educaționale: 42 de licee și colegii, întrunite la Cluj Arena

Publicat

Un târg de prezentare și promovare a liceelor și colegiilor, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, a avut loc miercuri, 17 aprilie la Cluj Arena, începând cu ora 10:00.

În cadrul evenimentului,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Femeie de 63 de ani, lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Abrud. A fost rănită și transportată la spital

Publicat

trecere de pietoni

O femeie de 63 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din Abrud. S-a întâmplat pe strada Republicii din oraș, miercuri, 17 aprilie. Cazul a fost comunicat de polițiștii din Alba, o zi mai târziu. 

La volanul mașinii care a lovit-o pe femeie se afla un bărbat de 53 de ani din Bistra. 

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.45, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Unde a fost prins și de ce este cercetat pentru trei infracțiuni

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Apoi, deși era beat, avea și permisul suspendat, s-a urcat la volanul unei mașini. A fost tras pe dreapta, de polițiști, și s-a ales cu un dosar penal pentru trei infracțiuni. 

Fapta s-a produs în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2024. În data bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Cut.

Acesta  cercetat sub aspectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe