Connect with us

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : Duminică dimineața, 14.02.2021, traficul rutier s-a reluat pentru toate categori…

Published

on



Duminică dimineața, 14.02.2021, traficul rutier s-a reluat pentru toate categoriile de autovehicule pe ultimele sectoare de drum national restricționate din cauza viscolului puternic din județul Botoșani, DN 29, DN 29A. și DN 24C.
La această oră nu mai există sectoaare de drumuri naționale sau autostrăzi închise sau cu circulația restrucționată din cauza condițiilor meteorologice.
Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.
Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/s-au-ridicat-restric%C8%9Biile-de-tonaj-75-t-pe-dn-29-dn



Facebook / CNAIR


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Trei semne că iarna va fi mai rece decât ne așteptam, identificate de meteorologii europeni. Prognozele de până acum, răsturnate

Published

on

Trei semne că iarna va fi mai rece decât ne așteptam, identificate de meteorologii europeni, care contrazic toate prognozele care arătau până acum o iarnă cu temperaturi ridicate. 

Pentru a afla cum va fi vremea la iarnă, aceștia au analizat mai mulți macro-indicatori, au comparat imagini din satelit, date istorice și au procesat măsurători precise de presiune și modele de evoluție din anii precedenți.

Concluzia a fost una singură: va fi mai frig decât credeam.

Tendințele celor mai recente date de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Cursul euro, ținut pe loc de BNR înaintea alegerilor

Published

on

Evoluția leului a rămas stabilă față de euro și de celelalte valute majore.

Asta în condițiile în care BNR monitorizează cu grijă piața înainte de alegerile parlamentare și prezidențiale, arată analistul Radu…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Câtă cafea putem bea pe zi fără să avem probleme de sănătate. Cantitatea potrivită prelungește viața

Published

on

Câtă cafea putem bea pe zi: Consumul moderat de cafea poate avea beneficii pentru sănătate, însă cantitatea optimă variază în funcție de toleranța individuală și alte condiții de sănătate.

Studiile sugerează că un consum de 3-5 cești de cafea pe zi (aproximativ 300-400 mg de cofeină) este asociat cu anumite beneficii pentru sănătate.

Care este diferența dintre Arabica și Robusta. Regiunile în care se produce cea mai bună cafea din lume

Această cantitate este considerată sigură pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Claudiu Târziu: “Marcel Ciolacu lansează un proiect de reindustrializare copiat (greșit) din strategia economică a AUR”

Published

on

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, atrage atenția asupra faptului că Marcel Ciolacu a lansat un așa-zis plan de reindustrializare a României.

“Utopic, neprofesionist și lipsit…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement