Connect with us

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : La acestă oră utilajele din bazele de deszăpezire ale DRDP Brașov patrulează pe …

Publicat



La acestă oră utilajele din bazele de deszăpezire ale DRDP Brașov patrulează pe toate sectoarele de drum și împrăștie materiale antiderapante pentru a asigura condiții cât mai bune pentru circulație.
Vă reamintim că la acestă ora este în vigoare o avertizare meteorologică cu COD GALBEN de ninsori și intensificări ale vântului valabilă până mâine la ora ora 14⁰⁰.
Cu toate că ninsorile vor afecta mai mult sudul României, DRDP Brașov este pregătită să intervină cu aproximativ 300 de utilaje în județele din centrul țării iar în depozitele noastre avem peste 20 de mii de tone de materiale antiderapante.
Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

#totpedrum



Facebook/ CNAIR


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Băiat ARESTAT la Cluj pentru tâlhărie. Are 16 ani și a furat bani sub amenințarea cuțitului

Publicat

Un băiat de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile la Cluj-Napoca. Acesta a scos cuțitul și a amenițat doi tineri cărora a vrut să le fure banii.

Nu a reușit cu ei, dar a luat bani de la o altă persoană, pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Dragoș Damian, CEO Terapia: Intră 75 de milioane de euro în infrastructura de învățământ. Ne vor rămâne copiii și nepoții acasă?

Publicat

6 iulie 2024. Multa lume bună la Cluj-Napoca, la semnarea de contracte de investiții în valoare de 75 milioane de euro pentru infrastructura de învățământ, o primă tranșa din 1 miliard de euro alocați prin PNRR.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Poliția Română, noi precizări despre OUG antidrog: „Nu toți șoferii vor fi testați, doar cei care se regăsesc în anumite situații”

Publicat

Poliția Română, noi precizări despre OUG antidrog: „Nu toți șoferii vor fi testați”. Poliția Română a transmis sâmbătă precizări privind controversata ordonanță antidrog.

Comunicatul Poliției Române

„Având în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Investiții de 14 milioane de euro la UMFIH Cluj-Napoca. Rectorul a semnat contractele. Ce proiecte vor fi finanțate

Publicat

Vin banii din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.

Contractele de finanțare, în valoare de aproape 14 milioane de euro, au fost semnate de rectorul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate