Connect with us

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : Lucrări de frezare îmbrăcăminte bituminoasă degradată pe Centura București, sect…

Published

on



Lucrări de frezare îmbrăcăminte bituminoasă degradată pe Centura București, sectorul cuprins între Km21+000 (Km21+700 pasaj superior peste CF) și Km 23+750( A2), executate de Tirrena Scavi SpA. Conform precizărilor Antreprenorului, începând de mâine seară vor începe lucrările de așternere a covorului asfaltic ( sector Km20+450 spre Km23+750).

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, profile pictureAfbeelding kan het volgende bevatten: nacht en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: nacht en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: nacht en buiten

Facebook/ CNAIR


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO VIDEO Zonă din Alba Iulia, lăsată în beznă după lucrările la iluminatul public. Oamenii, plimbați între primărie și Electrica

Published

on

Mai mulți locuitori din Alba Iulia au reclamat că de mai bine de un an, nu mai beneficiază de iluminat public stradal. După ce au fost plimbați între primărie și compania de electricitate, oamenii nu au mai avut altă soluție decât să apeleze la ziar. 

Imediat după ce apune soarele, zona străzilor Rodnei și Neagoe, aflate în cartierul ”Lumea Nouă”, în apropiere de căminele studențești, este cuprinsă de o beznă totală.

Motivul: cinci stâlpi care au fost deconectați de la iluminatul public și nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Sezizare din Florești: Elevii romi de la școala ”Șincai” fură îmbrăcămintea și mâncarea elevilor români. Îi amenință cu bătaia

Published

on

Părinții unui elev de la școala ”Gheorghe Șincai” din Florești reclamă o problemă cunoscută de mulți locuitori, dar care nu au curajul să își deschidă gura și să o semnaleze instituțiilor statului.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

FOTO: Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia, pe podium la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”

Published

on

Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia a urcat pe podiumul de premiere la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”.

Circuitul Transilvania Motoring Cerghid (Mureș), etapa a doua a Campionatului Național ”Cupa Nordului”, s-a desfășurat în perioada  17-18 septembrie 2024.

Echipa Palatului Copiilor din Alba Iulia a obținut locul III la categoria de concurs PUFFO, prin evoluția de excepție a pilotului Mihnea Ioan Roșu.

De asemenea, a obținut locul V la categoria CADETT prin pilotul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Pot fi văzute 25 de specii de fluturi exotici

Published

on

Grădina Botanică ”Alexandru Borza” Cluj-Napoca organizează, începând de vineri, expoziția de fluturi vii – ”Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben” în cadrul căreia vor putea fi văzute 25 de specii de fluturi…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement