Eveniment
CNAIR, mesaj pe Facebook : Transport agabaritic pe ruta Borș II PTF – Roman (DJ207B). În perioada 27.02.20…
Transport agabaritic pe ruta Borș II PTF – Roman (DJ207B).
În perioada 27.02.2021 – 08.03.2021se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul:
Borș II PTF – A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – Aleșd – DN1 –
Capușu Mare – DN1 – A3 – DN1F – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DEJ – DN17 – Bistrița– DN17 – Vatra Dornei – DN17 – Gura Humorului – DN17 – Varianta de Ocolire Suceava (DN2P) – DN2 – Intersecție DN2 – DJ207B (Roman).Vehiculul transportă o construcție metalică.
Lațimea maximă a vehicului este 3,40 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului… Meer
ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online
Alba
10 noiembrie: Ziua internaţională a ştiinţei pentru pace şi dezvoltare. Tema din 2024: Știința globală pentru bunăstare globală
Ziua internaţională a ştiinţei pentru pace şi dezvoltare, care este marcată în fiecare an la 10 noiembrie, subliniază rolul semnificativ al ştiinţei în societate şi necesitatea de a implica publicul larg în dezbateri privind aspecte ştiinţifice emergente, precum şi importanţa şi relevanţa ştiinţei în viaţa noastră de zi cu zi, se arată pe un.org.
Ziua internaţională a ştiinţei pentru pace şi dezvoltare a fost stabilită la 2 noiembrie 2001, în cadrul celei de-a 31-a sesiuni a Conferinţei…
Citește mai mult pe Alba24.ro
Ministerul Afacerilor Interne a anunțat lansarea campaniei „ROMÂNIA VOTEAZĂ” pentru educarea și conștientizarea cetățenilor. Aceasta are loc în perioada 4 noiembrie – 8 decembrie 2024.
Activitățile incluse…
Citește mai mult pe Cluj24
Alba
Misterul „oul sau găina” a fost în sfârșit rezolvat. Răspunsul la întrebarea care a dat bătăi de cap omenirii secole de-a rândul
Ce a fost prima dată: oul sau găina? O întrebare care a dat omenirii bătăi de cap de secole și-a găsit în sfârșit răspunsul.
Concluzia vine după ce cercetătorii de la Universitatea din Geneva au studiat un organism microscopic descoperit în Hawaii și au decis: : oul a apărut înaintea găinii, scrie DailyMail.
Totul a pornit de la o celulă numită Chromosphaera perkinsii, găsită în 2017 în sedimentele marine din Hawaii. Acest organism minuscul, vechi de peste un miliard de ani, ascunde în ADN-ul său…
Citește mai mult pe Alba24.ro