Connect with us

Eveniment

CNAIR, mesaj pe Facebook : Vă reamintim de avertizarea de cod galben pentru perioada 26.01, ora 23:00 – 27….

Publicat



Vă reamintim de avertizarea de cod galben pentru perioada 26.01, ora 23:00 – 27.01.2021, ora 23:00, ce vizează jumătatea de sud-est a Dobrogei, estul Munteniei și sud-estul Moldovei.

Vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei, vântul va avea rafale în general de 55-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Facem apel la conducătorii auto să circule cu atenție și prudență, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

#cnair #iarna20202021 #conducețiprudent


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, profile pictureCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, profile picture

Facebook / CNAIR


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj, desemnat a treia oară antrenorul etapei în Superligă. Reacția lui Boc după victoria cu Rapid

Publicat

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul echipei U Cluj, a fost desemnat antrenorului etapei a 9-a de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Este pentru a treia oară când Sabău devine antrenorul etapei în campionatul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Fără restricții pentru absolvenții unor universități din străinătate, care doresc să profezeze în România

Publicat

Absolvenţii români ai unor universităţi din străinătate vor putea profesa în România, în specialitatea studiilor, fără niciun fel de restricţie, a anunţat, marţi, senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Camera Deputaţilor a adoptat iniţiativa legislativă a acestuia, potrivit căreia, pentru profesiile de auditor financiar, avocat, expert contabil şi contabil autorizat, dovada cunoașterii dreptului român se face prin examen de admitere în profesia respectivă.

Proiectul de lege, iniţiat de senatorii Robert…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Autobuzele școlare scot zilnic 850 de mașini din trafic. Tarcea: Clujenii au prins încredere în transportul public

Publicat

Autobuzele școlare din Cluj-Napoca au un impact semnificativ asupra traficului din oraș, este de părere viceprimarul Dan Tarcea. Potrivit acestuia, 850 de mașini sunt eliminate zilnic de pe străzile din municipiu datorită…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Alba: Sute de persoane legitimate și vehicule verificate prin aplicația eDAC. Amenzi și alte măsuri

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat amenzi în valoare de 23.510 lei, în cadrul unor acțiuni integrate pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate