Connect with us

Eveniment

CNCAV: Aproape 146.000 de persoane s-au programat pentru vaccinare anti-COVID în cabinetele ce vor fi deschise luni

Publicat



Un număr de 145.981 de persoane s-au programat, de sămbătă până duminică, la ora 13,00, pentru vaccinare anti-COVID în noile cabinete care se vor deschide de luni şi în care imunizarea se face cu serul produs de compania Pfizer/BioNTech, informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Potrivit CNCAV, mai sunt locuri disponibile pentru programare la vaccinare în judeţele Botoşani, Buzău, Caraş-Severin, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Satu Mare, Suceava, Teleorman şi Vrancea.

Un număr de 130 de cabinete noi vor deveni operaţionale de luni pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer/BioNTech.

CNCAV preciza vineri că 156.000 de persoane se vor putea vaccina în următoarele 20 de zile în aceste cabinete, capacitatea fiecăruia fiind de 60 de persoane pe zi. Se pot programa persoanele vulnerabile care, potrivit Strategiei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19 fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi. AGERPRES/(AS – autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO UPDATE: ACCIDENT RUTIER la Pianu de Sus. Impact între un autoturism și un autobuz. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 17 septembrie, în jurul orei 15.oo, la intrarea în localitatea Pianu de Sus. Accidentul s-a produs pe DJ 704A, iar la fața locului intervin pompii din Sebeș. 

Din primele informații în accident ar fi implicate un autoturism și un autobuz. În autobuz la momentul impactului se afla doar șoferul, însă în autoturism se aflau două persoane.

Acesta ar fi încarcerate între fiarele mașinii au precizat reprezentații ISU Alba. La fața locului pompierii intervin cu trei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Clujul, „sub asediul” studenților, de la 1 octombrie. Tarcea: Orașul nu a fost structurat pentru un număr atât de mare de mașini

Publicat

Odată cu începutul noului an școlar, traficul din Cluj-Napoca s-a îngreunat, în special la orele de vârf. O creștere și mai mare a numărului de mașini de pe străzi este așteptată odată cu revenirea studenților la 1…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către autoritățile de control. Clarificări de la ÎCCJ

Publicat

Continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către autoritățile de control. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a făcut clarificări privind infracţiunea prevăzută de Legea nr. 50/1991.

Potrivit instanței, infracțiunea nu vizează şi situaţia în care lucrările continuă după dispunerea sistării lor de către autoritățile de urmărire penală.

„Admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Braşov în dosarul nr.7387/197/2021 prin care se solicită pronunţarea unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj, desemnat a treia oară antrenorul etapei în Superligă. Reacția lui Boc după victoria cu Rapid

Publicat

Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul echipei U Cluj, a fost desemnat antrenorului etapei a 9-a de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Este pentru a treia oară când Sabău devine antrenorul etapei în campionatul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate