Connect with us

Eveniment

Cod PORTOCALIU în zona de munte din patru județe. Ninsori abundente și vânt cu rafale de 10 de kilometri pe oră

Publicat


Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri seară, avertizare cod portocaliu de vreme rea pentru zona montană din patru județe. Meteorologii anunță ninsori abundente, însoțite de vânt puternic, cu rafale de 100 de kilometri pe oră.

Potrivit ANM, avertizarea este valabilă până joi,  2 februarie, la ora 02.00.

Este vizată zona montană a judeșelor Gorj, Vâlcea, Caraș-Severin și Hunedoara.

Se va semnala ninsoare însoțită de vânt cu viteze la rafală de peste 90-100 de kilometri pe oră, care determină scăderea vizibilității sub 50 de metri.

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Alba, judecat pentru ucidere din culpă, a scăpat de proces. Cum s-a produs un accident mortal la tăiat de lemne

Publicat

Un bărbat din Alba care a fost inculpat într-un dosar de ucidere din culpă a scăpat de proces și acuzații deoarece a intervenit prescripția. Este vorba despre un accident mortal la tăiat de lemne, pe raza comunei Colțești, accident care s-a petrecut în urmă cu șase ani, pe 23 noiembrie 2017. 

Atunci, mai multe persoane, printre care și inculpatul și victima, au mers la tăiat de lemne. Locul de unde erau tăiate lemnele era pe un terasament deasupra zonei în care erau puse într-o remorcă a tractorului. 

În data de 10 martie 2023, magistrații au încetat procesul penal față de bărbat, deoarece a intervenit prescripția.

Mai exact, un bărbat tăia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase drumuri ce leagă mai multe sate din comuna Mogoș vor fi reabilitate și modernizate. Care este valoarea investiției

Publicat

Șase drumuri în lungime totală de peste 17,8 km, care leagă mai multe sate din comuna Mogoș, vor fi reabilitate și modernizate. Valoarea investiției se ridică la peste 7,3 milioane de lei.

Primăria Mogoș a lansat joi, 16 martie, o licitație pentru reabilitarea și modernizarea a șase drumuri comunale ce fac legătura între satele Mogoș, Mămăligani, Valea Giogești, Valea Cocești, Valea Bârluțești, Poienile Mogoș, Cristești și Valea Mlacii. Drumurile au o lungime totală proiectată de 17.815 m.

Valoarea totală estimată a investiției este de 7.324.498,91 de lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, drumurile care urmează să fie modernizate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parcare supraetajată cu 100 de locuri, lângă Spitalul Județean de Urgență Alba. Costuri estimate și detalii din documentația PUZ

Publicat

Primăria Alba Iulia a pus în dezbatere publică documentația de Plan Urbanistic Zonal pentru construirea parcării supraetajate a Spitalului Județean de Urgențe Alba Iulia.

Aceasta va fi amenajată pe spațiul actual al parcării de lângă intrarea secundară în spital și va avea circa 100 de locuri.

Terenul vizat, cu intrare de pe Bd. Transilvaniei, are 2349 mp. Clădirea va avea patru niveluri: subsol, parter și două etaje (regim maxim parter plus trei etaje).

Clădirea va fi construită la o distanță de 4,50 m, prevăzută cu perete antifoc în dreptul corpului de clădire al spitalului, la 14,00 metri distanță de blocul de locuințe și 5 metri față…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Marcel Pavel, invitat special la concertul Romantico de la Cluj-Napoca

Publicat

Marcel Pavel, artistul îndrăgit de generații întregi de iubitori ai muzicii, datorită vocii sale inconfundabile și a lejerității cu care abordează cele mai diverse stiluri muzicale, este invitat special la concertul Romantico, pe 26 martie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

”Sunt extrem de bucuroasă că pot să le ofer clujenilor, spectatorilor care vor veni la concertul de la Cluj, o nouă întâlnire cu Marcel Pavel. Stilul lui elegant de a cânta și de a îmbina muzica pop cu cea clasică este binecunoscut de fani, de toți cei care i-au fredonat melodiile de-a lungul anilor”, spune Mira Sinca, organizatorul…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe