Connect with us

Eveniment

Compania de transport public din Zalău va achiziţiona 20 de autobuze electrice. Valoarea contractului depășește 50 milioane de lei

Publicat


sursa foto: Faacebook / Primăria Municipiului Zalău

În municipiul Zălău, județul Sălaj, vor circula încă 20 de autobuze electrice. Compania de transport public din municipiu, Transurbis Zalău, va achiziționa autobuzele prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), acestea urmând să se alăture celor 20 care sunt deja în dotarea sa.

„Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat astăzi contractul de finanţare pentru achiziţia a 20 de autobuze electrice de 10 metri, proiect depus prin PNRR – Componenta 10 Fondul local – I.1.1 – Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public – achiziţia de vehicule nepoluante. Prin această investiţie, Transurbis Zalău îşi măreşte flota la 40 de autobuze electrice, în prezent circulând pe străzile din municipiu 20 de autobuze nepoluante”, se arată, miercuri, într-o informare de presă a primăriei Zalău.

 

Potrivit sursei citate, valoarea totală a contractului de finanţare este de aproape 57 milioane de lei lei.

Acesta este cel de-al doilea proiect pe care Primăria Municipiului Zalău îl semnează prin PNRR, după proiectul „Construire şi dotare creşă în municipiul Zalău, str. Bistriţei nr. 3, judeţul Sălaj”, în valoare totală de circa 22 milioane de lei.

Primăria Zalău a depus, prin PNRR, 25 de cereri de finanţare cu o valoare totală de 331.299.960 lei. Agerpres

sursa foto: Faacebook / Primăria Municipiului Zalău


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alegeri prezidențiale 2024: Proiectul de lege a intrat pe ordinea de zi a Camerei Deputaților

Publicat

Camera Deputatilor, Parlament

Alegeri prezidențiale 2024: Proiectul de lege care permite ca alegerile prezidențiale să aibă loc la începutul lunii septembrie, devansându-le cu trei luni față de termen, a intrat luni pe ordinea de zi a Camerei Deputaților.

Luni, proiectul intră în dezbaterea Comisiei juridice. Camera Deputaților este camera decizională, ultimul pas fiind promulgarea de către președintele Iohannis, transmite G4Media.

Senatul a adoptat lunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Prima prelevare de organe din acest an a fost realizată cu succes la Spitalul de Urgență Cluj. Donatorul era în moarte cerebrală

Publicat

În noaptea de sâmbătă pe duminică a avut loc prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca.

Au fost preșevați ficatul și rinichii unui pacient aflat în moarte…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

O primărie din Alba trebuie să îi achite daune morale de 50.000 de lei fostului secretar general al comunei. Decizia e definitivă

Publicat

O primărie din Alba trebuie să îi achite daune morale de 50.000 de lei fostului secretar general al comunei. Fostul secretar general comunei Șona, Marian Bogdan Matei a câștigat definitiv un proces cu Primăria unde a fost angajat.

Acesta urmează să primească daune morale de 50.000 de lei pentru repararea pagubei cauzate prin emiterea unui act administrativ care avea ca scop să-l îndepărteze din instituție și pentru că a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. Ziua în care Bucureștiul s-a prăbușit

Publicat

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. În seara zilei de vineri 4 martie 1977, România a fost zguduită de un puternic cutremur cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, având epicentrul în Munţii Vrancei.

În seara zilei de 4 martie, președintele Nicolae Ceaușescu, împreună cu consoarta sa, participau la banchetul oficial oferit de președintele Nigeriei în cinstea oaspeților.

După toastul șefului statului nigerian,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe