Connect with us

Alba

Comunicat al deputatului USR, Beniamin Todosiu: PNDL3 și furtul din bani publici unesc PNL și PSD în noul USL

Publicat



PSD și PNL demonstrează tot mai mult faptul că și-au dat mâna pentru un nou USL și pentru a prădui cele 50 de miliarde de lei din Programul „Anghel Saligny”.

PSD face figurație parlamentară și nu are nici cea mai mică intenție de a vota moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu. Miza este prea mare pentru pesediști care își doresc și ei o parte din zecile de miliarde scoase la mezat de Cîțu, în disperarea de a-și păstra funcția și de a cumpăra susținerea primarilor la alegerile interne din Partidului Național Liberal.

La fel ca pe vremea lui Liviu Dragnea, banii vor ajunge cu dedicație la baronii PNL și PSD, fără criterii corecte de repartizare, fără transparență, fără a rezolva probleme reale. Sunt doar bani care ajung în pușculițele care alimentează cele două partide și căpușele din jurul lor.

Dovada că PSD îl susține voalat pe Florin Cîțu este mascarada pe care au făcut-o astăzi, în Parlament, când au părăsit ședința Biroului Permanent și astfel moțiunea de cenzură nu a fost adoptată.

Apoi, celebra #echipăcâștigătoare a lui Florin Cîțu a ajuns în starea de disperare maximă transformându-se în #echipaînșelătoare căutând, prin orice mijloace, să tragă de timp, să…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Șoferii care conduc beți sau drogați pot rămâne fără permis timp de 10 ani. Legea, votată în Parlament. Merge la promulgare

Publicat

Camera Deputaților a votat legea prin care șoferii prinși beți sau drogați la volan să rămână fără carnet timp de 10 ani. Legea va merge la promulgare, la președintele Klaus Iohannis. 

Este vorba despre un proiect adoptat de Senat în decembrie 2023. De atunci, a intrat de mai multe ori pe ordinea de zi a Camerei. Marți, 14 mai a fost votat de deputații României. 

Proiectul de lege a fost promovat după accidentul de la 2 Mai, în care un șofer drogat a accidentat mortal doi adolescenți.

Legea completează mai multe acte normative din domeniul prevenirii și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul de muzică ”Voices” la Alba Iulia: LISTA câștigătorilor

Publicat

Trofeul Festivalului Național ”Voices” ajunge la un concurent din Timișoara, au anunțat organizatorii. 

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a găzduit Gala Laureaților Festivalului Național Concurs de Muzică Pop pentru tineri și studenți “VOICES”, ediția a XII-a.

În deschiderea evenimentului a cântat Andreea Bianca Hanu, reprezentantă a Casei de Cultură a Studenților Ploiești, câștigătoarea trofeului ediției precedente.

Premiile trofeului Voices 2024

Trofeul festivalului – Teodora Șițoiu, CCS Timișoara

Secțiunea Case de Cultură…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”. Expoziție de sculptură Doina Lie, în 18 mai, la Primăria Municipiului Sebeș

Publicat

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”. Sâmbătă, 18 mai 2024, începând cu ora 17.00, la Primăria Municipiului Sebeș va avea loc vernisajul expoziției retrospective „Doina Lie”.

Cu această ocazie, este celebrată o personalitate a Sebeșului: sculptorița Doina Lie (1929-2012).

Evenimentul face parte din programul celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” Sebeș.

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”, Sebeș 17-19 mai 2024. Program: teatru, concerte, expoziții și comunicări științifice

Va fi prezentă fiica…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sute de mașini și persoane verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în 24 de ore. Amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

Sute de mașini și persoane au fost verificate de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au dat amenzi de peste 20.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea infracțiunilor și contravențiilor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 307 persoane și au fost verificate 208 autovehicule.

Au fost constatate 137 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe