Connect with us

Alba

Comunicat Călin Matieș, PSD Alba: 2000vde stegulețe tricolore și un gând bun pentru albaiulieni, în prag de Ziua Națională!

Publicat


”Miercuri, 30 noiembrie, voi avea bucuria să împart, împreună cu echipa social-democrată, 2000 de stegulețe tricolore albaiulienilor pe care îi vom întâlni în cale.

Acțiunea noastră va începe de la ora 13.00. Vom pleca din Piața Tricolorului din Parcul Unirii spre Bulevardul Transilvaniei.

Acțiunea noastră este una constructivă și o realizăm deoarece ne dorim ca la Alba Iulia, de 1 Decembrie, să fie fluturate cât mai multe stegulețe tricolore. Vom dărui

câte un steguleț tricolor tuturor celor pe care îi vom întâlni, dar mai ales copiilor care, așa cum știm, se bucură cel mai mult de fiecare mic dar.

De asemenea, vom transmite tuturor un gând bun, un mesaj sincer, o urare din…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Românii între 14 și 35 de ani vor avea acces la Cardul European pentru Tineri. Reduceri la transport, cazare sau chiar în magazine

Publicat

tineri tren bagaje excursie vacanta

Tinerii români vor beneficia de reduceri prin cardul european pentru tineret, după ce Guvernul a aprobat aderarea României la Asociația Europeană a Cardurilor de Tineret (EYCA)

„Tinerii români vor beneficia de reduceri la transport, cazare, evenimente culturale și sportive sau la marile lanțuri de magazine prin cardul european pentru tineret.

Am prezentat și susținut, în ședința de Guvern de astăzi, documentul prin care România va adera la acordul parțial pentru mobilitatea tinerilor prin intermediul cardului european pentru tineret și va face parte din Asociația Europeană a Cardurilor de Tineret sau EYCA așa cum este cunoscută în rândul tinerilor”, anunță Gabriela Firea,

Ea precizează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenționare COD GALBEN de ninsori și viscol. Rafale de până la 90 km/h, în Alba și alte județe din țară, până vineri dimineața

Publicat

Meteorologii au emis miercuri dimineața o atenționare Cod Galben de ninsori și viscol valabilă în județul Alba și alte județe din țară până vineri, 3 februarie, la ora 10:00. 

Potrivit ANM, în intervalul specificat, la altitudini mai mari de 1700 m, va ninge (cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp) se va depune strat consistent de zăpadă.

De asemenea, va fi viscol (rafale în general de 80…90 km/h) și vizibilitate scăzută.

În intervalul menționat, la munte temporar va ninge, însemnat cantitativ îndeosebi în zona Carpaților Occidentali și în cea din jumătatea de nord a Carpaților Orientali (unde prin acumulare vor fi cantități de precipitații de peste 30…40 l/mp)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: INCENDIU pe Autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș. Un autovehicul a luat foc. Circulația rutieră, restricționată

Publicat

Un incendiu s-a produs miercuri dimineața, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeș, în zona localității Cristian din județul Sibiu. Un autovehicul a luat foc pe banda 3, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, pe urcarea spre tunel.  

Potrivit DRDP Brașov, evenimentul s-a produs la km 263. Circulația rutieră pe calea 1 a fost restricționată pentru intervenția pompierilor aproximativ 15-20 minute.

La fața locului s-au deplasat pompierii, polițiștii și echipa de intervenție CIC, pentru degajare și balizare.

sursa, foto: DRDP Brașov

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Mega-centrală electrică fotovoltaică, lângă Alba Iulia. Va avea aceeași putere instalată ca hidrocentralele Șugag și Gîlceag

Publicat

O mega centrală fotovoltaică pentru producerea energiei electrice, cu peste 260.000 de panouri fotovoltaice și o putere de circa 150 MW, ar putea fi construită în curând lângă municipiul Alba Iulia, pe un teren aflat în zona Pârâul Iovului. Investiția se va ridica la circa 485 de milioane de lei. 

Noua centrală fotovoltaică propusă a fi amplasată lângă Alba Iulia va avea aceeași putere instalată ca hidrocentralele Gîlceag și Șugag (150 MW fiecare). 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat recent depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire capacitate generare și stocare energie electrică Alba Iulia, compusă din instalații de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe