Connect with us

Alba

Comunicat: Consilierii județeni PSD susțin modernizarea drumului spre Șureanu. Patriotismul se demonstrează prin fapte, nu vorbe

Published

on



Echipa consilierilor județeni PSD susține modernizarea drumului spre Șureanu. Patriotismul se demonstrează prin fapte, oamenii sunt sătui de vorbe!

Echipa consilierilor județeni PSD susține modernizarea drumului spre domeniul schiabil de la Șureanu și consideră întemeiate nemulțumirile proprietarilor de pensiuni din zonă, care primesc de ani de zile doar povești din partea conducerii liberale a Consiliului Județean Alba.

În acest context, grupul consilierilor social democrați va susține, la fundamentarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noii consilieri locali ai Municipiului Blaj vor depune jurământul. Când va avea loc evenimentul

Published

on

Ceremonia de Constituire a Consiliului Local al Municipiului Blaj și depunerea jurământului de către Consilierii Locali și Primarul Municipiului Blaj va avea loc sâmbătă, 26 octombrie. 

Blăjenii sunt invitați sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Palatul Cultural din Blaj, la ora 11:00, să asiste la ședința de constituire a Consiliului Local al Municipiului Blaj, în cadrul căreia vor depune jurământul noii Consilieri Locali și Primarul Municipiului Blaj, aleși și validați, conform rezultatelor alegerilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbat prins la volan fără permis, pe DN 74A, la Roșia Montană. S-a ales cu dosar penal

Published

on

Un bărbat din Roșia Montană s-a ales cu dosar penal după ce a condus cu permisul suspendat. Polițiștii l-au oprit în trafic, pe DN 74A, la Roșia Montană.

Potrivit IPJ Alba, în 21 octombrie, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din orașul Abrud au oprit, pentru control, pe DN 74A, pe raza localității Roșia Montană, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Roșia Montană.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta are suspendat, din data de 16 octombrie 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO ȘTIREA TA: Accident rutier la Alba Iulia, în zona giratoriului de la Selgros. Un autoturism și un autocamion implicate

Published

on

Un accident rutier a avut loc marți, 22 octombrie, în jurul orei 16.30, la Alba Iulia. Incidentul rutier a fost surprins de un cititor alba24.ro. 

Accidentul rutier s-a produs în zona giratoriului de la Selgros. Din câte se pare, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion.

În urma accidentului autoturismul a fost avariat în partea frontală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Incendiu la un depozit de lemne din Câmpeni: Pompierii intervin cu două autospeciale

Published

on

Un incendiu a izbucnit marți, 22 octombrie, în localitatea Valea Bistrii din Câmpeni. Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, când la un depozit de lemne a fost semnalat un incendiu. 

La fața locului au intervenit pompierii din Câmpeni cu două autospeciale de stingere.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, incendiul ar fi în faza incipientă. Misiunea pompierilor este în dinamică, știre în curs de actualizare.

UPDATE 16.31: Potrivit ISU Alba, s-a reușit localizarea incendiului la scurt timp de la sosirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading