Connect with us

Alba

Comunicat Daniel Sânzâiană: „Vreau să duc mai departe proiectele începute și să demarăm altele, în beneficiul locuitorilor”

Published

on



Stimaţi locuitori ai comunei Meteş,

Nu ne-am dorit şi nu am fi putut crede niciodată că în comuna noastră se vor organiza alegeri locale parţiale. Iată însă că, din păcate, după ce administraţia publică locală a dat dovadă de rezultate foarte bune, de o conlucrare exemplară cu cetăţenii, suntem nevoiţi să mergem din nou la urne, pentru a ne alege primarul.

Anii 2016 şi 2020 au fost cei în care am demonstrat că nu ne-am dorit niciodată o campanie electorală în care să arătăm cu degetul defectele, neîmplinirile sau viaţa personală a altor candidaţi. Nu am ieşit în faţă, nu am acuzat, am dorit ca faptele să vorbească pentru noi. Avem un imens regret că, la începutul anului 2021, ne-am despărţit de cel mai bun primar pe care l-a avut Comuna Meteş, Dan Cosmin Opruţa.

Am lucrat împreună, am deschis Primăria pentru oameni, am demonstrat că se poate şi altfel, că teroarea, dezbinarea sau răzbunările nu au ce căuta într-o instituţie publică.

Vreau să duc mai departe proiectele la care am muncit împreună şi să demarăm altele, în beneficiul locuitorilor Comunei Meteş. Echipa Partidului Naţional Liberal m-a desemnat drept candidat pentru aceste alegeri, dar pentru a continua ceea ce s-a început am nevoie şi…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Published

on

Un nou pas pentru construirea centurii de sud a municipiului Alba Iulia. Potrivit proiectului, noua șosea va lega intersecția dintre B-dul Revoluției 1989 cu strada Lalelelor de intersecția dintre B-dul Ferdinand I cu strada Viilor. Centura va avea două benzi pe sens, trotuare, piste de biciclete și zone verzi. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat pe 25 octombrie depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Fluidizarea traficului rutier prin măsuri de mobilitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Prognoza meteo DETALIATĂ pe 4 săptămâni: Vin ploile, dar temperaturile rămân mai ridicate decât media normală și în noiembrie

Published

on

Prognoza meteo DETALIATĂ pe 4 săptămâni a fost publicată vineri, 25 octombrie) de Agenția Națională de Meteorologie (ANM). Este vorba despre perioada cuprinsă între 28 octombrie și 25 noiembrie.

Meteorologii români estimează că temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite, săptămâna viitoare, dar şi la jumătatea lunii noiembrie, în intervalul 11 – 18 noiembrie, în cea mai mare parte a ţării.

De asemenea, în perioada 4 – 18 noiembrie se vor înregistra ploi în majoritatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

UPDATE FOTO: Accident rutier pe autostrada A1 în zona Sebeș. Două persoane au fost rănite

Published

on

Un accident rutier s-a petrecut vineri după-amiaza pe autostrada A1 în zona Sebeș. Din primele date, două persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Alba, a fost implicat un singur autoturism.

Evenimentul rutier a fost înregistrat pe sensul de mers Sibiu – Sebeș – Deva.

La fața locului, Secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim-ajutor medical.

Au fost allocate echipage cu autospeciale de descarcerare și intervenție și de prim-ajutor.

Continue Reading

Alba

Percheziții în Alba, la o persoană care comercializa parfumuri prin rețele de socializare. Ce au descoperit polițiștii

Published

on

Polițiștii din Alba au derulat vineri, 25 octombrie, două percheziții într-un dosar penal privind produse contrafăcute. A fost vizată o persoană care vindea parfumuri contrafăcute pe rețelele de socializare.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziţii într-o cauză penală privind punerea în circulație a unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading