Connect with us

Alba

Comunicat de presă al senatorului PSD Călin Matieș: Bătrânii din Alba au ajuns bătaia de joc a CJ Alba și a lui Ion Dumitrel (P)

Publicat


Domnule Ion Dumitrel, cu toate instituțiile statului român în subordine, cum este posibil să spuneți că nu ați știut de tratamentul inuman la care sunt supuși seniorii dintr-o instituție aparținând Bisericii Ortodoxe Române cu care colaborați de peste 15 ani?!

Modul în care au fost tratați cei 9 beneficiari ai „Așezământului social de la Galda de Jos- Locuinţă protejată pentru persoane cu handicap” ar trebui să ne facă pe toți să ne gândim de două ori pe mâna cui ne lăsăm părinții și bunicii.

Vezi și: VIDEO: Bătrâni înfometaţi şi ţinuţi în frig la un centru social din Alba. ONG-ul care îi îngrijea primea 3000 de lei de persoană

Cei plecați în străinătate, care au crezut că au rudele pe mâini bune s-au înșelat amarnic, iar cazul prezentat de un post național de televiziune a fost tulburător!

Persoane cu probleme serioase de sănătate ținute în frig, în camere cu pereți plini de igrasie, malnutriți și fără a beneficia de condiții decente de trai este un scenariu de film grotesc, dincolo de orice limită de înțelegere și de acceptare umană.

Totul într-un așezământ social al anului 2021 aparținând unei instituții religioase care este în colaborare cu Consiliul Județean Alba de peste 15…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Retro Parada Primăverii la Alba Iulia: Bijuterii pe roți în Cetatea Marii Uniri. Ce mașini de colecție sunt expuse

Publicat

Retro Parada Primăverii a început sâmbătă la Alba Iulia. Pasionații de mașini de colecție pot admira peste 80 de exponate de epocă, pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Printre ele, modele de mașini deosebite, de la unele fabricate în 1923 la altele din anii `80.

Reprezentantul Retromobil Club România, filiala Alba, Mircea Ștefan Grava, este unul dintre cei care promovează în rândul publicului, pasiunea pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Nokian Tyres relochează la Oradea o fabrică de anvelope din Rusia. Construcția, aproape finalizată

Publicat

Compania finlandeză Nokian Tyres relochează la Oradea o fabrică de anvelope din Rusia, o investiție de 650 milioane euro. Fabrica este aproape de finalizare. 

Nokian Tyres s-a retras din Rusia, iar producția mondială a companiei a scăzut cu 80%, potrivit Hotnews.

Firma cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro pe an avea fabrici mari în Finlanda, SUA și Rusia.

Era urgent nevoie de un sit de producție așa că finlandezii au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Concert al Corului Madrigal la Catedrala Greco – Catolică „Sfânta Treime” din Blaj. Invitat: Constantin Chiriac, directorul FITS

Publicat

Concert al Corului Madrigal la Catedrala Greco – Catolică „Sfânta Treime” din Blaj, avându-l ca invitat special pe Constantin Chiriac, fondatorul și directorul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. 

Concertul a făcut parte din seria de evenimente prin care Biserica Greco-Catolică marchează aniversarea a 5 ani de la Vizita Apostolică a Sfântului Părinte Papa Francisc, care a celebrat, în data de 2 iunie 2019, pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul Internațional de Umor – Aiud 2024 începe joi, 25 aprilie, sub patronajul caricaturistului Ștefan Popa Popa’s

Publicat

Festivalul Internațional de Umor – Aiud 2024 începe joi, 25 aprilie 2024, de la ora 16:00. Este cea de-a XX-a ediție a acestui eveniment.

Evenimentul va debuta cu expoziții de caricatură și salonul internațional de caricatură, în cadrul căruia vor fi prezentate lucrări ale unor cunoscuți caricaturiști din întreaga lume.,

”Alături de noi, se va afla prietenul Festivalului Internațional de Umor, caricaturistul Ștefan Popa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe