Connect with us

Alba

Comunicat de presă Radu Tuhuț, PSD Alba: Valoarea tichetelor de masă crește la 30 de lei!

Publicat


”PSD rămâne un partid pentru oameni, care vine în sprijinul celor mulți, în perioada în care aceștia au cea mai mare nevoie!

Valoarea tichetelor de masă va crește de la 20, la 30 de lei. Aceasta este o măsură din pachetul ”Sprijin pentru România” prin care sunt sprijinite categoriile vulnerabile în fața scumpirilor.

Tichetele de masă reprezintă indemnizația zilnică de hrană. Acestea pot fi acordate salariaților de către angajatori, iar valoarea lor este scutită de taxe și impozite.

După ce legea va fi promulgată de președinte și publicată în Monitorul Oficial, angajatorii pot crește valoarea tichetelor de masă până la 30 de lei (spre deosebire de 20,17 lei/zi lucrată cum e acum).

În acest fel, măsura vine atât în sprijinul angajatorilor, cât și al angajaților, într-un mod concret și direct.

Am susținut acest proiect de lege care a trecut astăzi de Camera Deputaților, în calitate de for decizional”, cu respect pentru locuitorii județului Alba, deputat, Radu Marcel Tuhuț.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere din 13 mai. Calendarul concursului și regulile oficiale

Publicat

Gradație de merit 2024. Regulile de acordare a gradației de merit în 2024 și calendarul concursului au fost publicate în Monitorul Oficial. Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioaa 13-21 mai. Metodologia întocmită de Ministerul Educației cuprinde și unele noutăți față de anii anteriori.

Regulile și calendarul pentru gradația de merit 2024 sunt prevăzute în Ordinul Ministerului Educației nr. 4308/22 aprilie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. A primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Umaniterra Cluj-Napoca

Publicat

Actorul Dorel Vișan, premiat de Masonerie. Vișan (Gr 33 ½) a primit titlul de Mare Maestru de Onoare al Ordinului Masonic Umaniterra Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii în prezența a peste 30 de membri ai ordinului, eveniment înregistrat video, transmite Cluj24.

YouTube videoYouTube video

Marele Maestru și fondatorul Ordinului Masonic Umaniterra, dr. Adrian Toader Williams (Gr 33),…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată

Publicat

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: În ultimele două săptămâni au fost organizate concursuri pentru ocuparea a 6 posturi de medici la Spitalul Municipal Blaj.

Unitatea medicală a ajuns la cel mai mare număr de medici pe care l-a avut vreodată, spun autoritățile locale.

În perioada următoare, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea următoarelor posturi: un medic diabetolog și 2 medici pediatri.

În urma rezultatelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș: Activități de grădinărit și învățare practică

Publicat

„Săptămâna Verde” la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș. Copiii s-au implicat în activități de grădinărit și au învățat practic din ce este compus solul. 

Elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleseriu” Sebeș au realizat un proiect inedit numit „Grădina Comunitară”, în care fiecare s-a implicat în aranjament și design ambiental.

Prima activitate a constat în reconstituirea într-un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe