Connect with us

Alba

Comunicat: Drepturile editorilor de publicații de presă din România vor fi reprezentate de Asociația AGDE

PublicatPresa din România s-a unit pentru a controla utilizarea propriului conţinut online şi pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a acestuia.

Această organizaţie gestionează drepturile conexe drepturilor de autor ce aparţin editorilor publicaţiilor de presă și reprezintă editorii români în fața marilor platforme online.

Scopul organismului de gestiune colectivă este apărarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

COMUNICAT: Rezultat istoric pentru PSD Alba la alegerile locale. Cel mai mare număr de voturi din ultimii 30 de ani

Publicat

PSD Alba anunță printr-un comunicat de presă că a reușit să obțină un scor istoric la alegerile locale și cel mai bun scor politic din ultimii aproape 30 de ani.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Festivitatea de absolvire a promoției 2024, ”Avram Iancu – 200”, la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

La Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a desfășurat, joi, festivitatea de absolvire a studiilor liceale de către absolvenții claselor a XII-a și de încheiere a anului școlar 2023 – 2024.

Au participat cei peste 530 de elevi din toți anii de studiu, dintre care 120 sunt absolvenți ai Promoției... Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dosarul mafiei lemnului din Apuseni: Șeful IPJ Alba alături de patru polițiști și doi oameni de afaceri, INCULPAȚI. Precizări DNA

Publicat

Mega dosarul mafiei lemnului din Apuseni. Procurorii DNA Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de mai mulți inculpați. 

De asemenea pe lângă polițiștii de mai sus enumerați au mai fost trimiși în judecată și doi oameni de afaceri, dar și un tăietor de lemne.

În...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Crește acciza la carburanți de la 1 iulie. Cât va costa un litru de motorină sau benzină și cu cât vom plăti mai mult pe un plin

Publicat

Crește acciza la carburanți de la 1 iulie. Cât va costa un litru de motorină sau benzină și cu cât vom plăti mai mult pe un plin.

Prima etapă a avut loc la 1 ianuarie. Atunci, preţurile la pompă au crescut, imediat.

Benzina s-a scumpit cu 29 de bani pe litru, iar motorina cu 26 de bani pe litru, în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe