Connect with us

Alba

Comunicat PNL Alba: ”Construim un spital nou la Alba Iulia. O muncă de echipă de 4 ani a dus la semnarea contractului”

Publicat


Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și deputatul PNL de Alba, Florin Roman, transmit detalii despre însemnătatea investiției de construire a noului spital la Alba Iulia, al cărei contract de finanțare prin PNRR a fost semnat vineri.

”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a reprezentat pentru noi o oportunitate pentru a ne face datoria față de locuitorii județului Alba și în domeniul sănătății.

Astăzi, la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, a fost semnat un proiect important pentru sănătatea oamenilor din Alba – „Construire și dotare Secția Oncologie, Compartiment Radioterapie și Compartiment…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie

Publicat

Deputatul Florin Roman, atac la PSD: ”Acolo unde sunt comuniştii, că nu sunt socialişti, e sărăcie” le-a spus el liberalilor prezenți la lansarea candidaturii la funcția de primar al Blajului a lui Gheorghe Valentin Rotar. 

Deputatul PNL Alba Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat joi, la Blaj, că preşedintele României „nu poate fi decât de dreapta” şi că ţara „nu poate fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată. Cum ar putea fi ajutate persoanele să îşi găsească un loc de muncă

Publicat

Comisia Europeană vrea să reducă şomajul de lungă durată şi să ajute persoanele să îşi găsească un loc de muncă. Comisia a lansat joi o cerere de propuneri în valoare de 23 de milioane de euro pentru a ajuta statele membre ale UE să dezvolte noi modalităţi de combatere a şomajului de lungă durată şi să sprijine revenirea persoanelor pe piaţa forţei de muncă.

Aceasta a fost anunţată în recentul plan de acţiune pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Aventura unui tânăr de 18 ani din Zlatna s-a terminat prost: beat, a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului

Publicat

Un tânăr de 18 ani din Zlatna va avea de dat explicații în fața polițiștilor, pentru o aventură care s-a terminat prost. S-a întâmplat în 18 aprilie, dimineața. 

Cazul a fost detaliat de polițiștii din Alba, în buletinul de presă din 18 aprilie. Din câte se pare, tânărul s-a îmbătat și a furat o autoutilitară chiar din curtea firmei la care lucrează. 

Beat și fără carnet, a condus autoutilitara până s-a răsturnat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Operațiune ”anti-fake” la Alba Iulia: Polițiștii au confiscat haine contrafăcute în valoare de peste 9.600 lei, de la un magazin

Publicat

Operațiune ”anti-fake” la Alba Iulia: Polițiștii au confiscat haine contrafăcute în valoare de peste 9.600 de lei de la un magazin din Alba Iulia. 

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că, la data de 17 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au indisponibilizat, în vederea confiscării, 52 de articole vestimentare.

Marfa, în valoare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe