Connect with us

Alba

Comunicat PSD. Un ostaș în slujba interesului personal: Ponoran, invalidat de instanță la primărie, vrea să dezerteze la Senat

Published

on



Un ostaș în slujba interesului personal: Silviu Ponoran (PNL), invalidat de instanță pentru funcția de primar, vrea să dezerteze la Senat – comunicat de presă. 

Silviu Ponoran, invalidat de instanță din funcția de primar în urma condamnării din cauza unui conflict de interese, și-a mințit cetățenii și acum vrea să se ascundă de lege în Senatul României.

În timpul alegerilor locale din acest an, PSD Alba a atras atenția că liberalul Silviu Ponoran nu va putea să își preia mandatul de primar,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Program Sfânta Parascheva 2024: Peste 300.000 de persoane sunt așteptate la pelerinaj

Published

on

Program Sfânta Parascheva 2024: Autorităţile din Iași au anunţat vineri că estimează că un număr de peste 300.000 de pelerini vor participa, în perioada 8-15 octombrie, la pelerinajul organizat cu prilejul prăznuirii hramului Sfintei Cuvioase Parascheva, considerată a fi ocrotitoarea Moldovei şi a nevoiaşilor. Totodată au anunțat și programul evenimentului.

„Suntem în procesul de pregătire a evenimentelor. Forţele din cadrul Grupării de Jandarmerie Mobilă Bacău vor veni la Iaşi gradual, începând de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Candidaturile lui Ciucă, Șoșoacă și Geoană la președinție, contestate la Curtea Constituțională

Published

on

Candidaturile lui Ciucă, Șoșoacă și Geoană la președințiaRomâniei au fost contestate la Curtea Constituțională. Contestațiile ar f fost depuse de persoane fizice. 

Curtea Constituţională a României dezbate, sâmbătă, contestaţiile privind candidaturile lui Mircea Geoană, Diana Iovanovici-Şoşoacă şi Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte al României.

Potrivit unor surse citate de Agerpres, contestaţiile au fost înregistrate vineri pe rolul Curţii Constituţionale.

Până în acest moment…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Ciocolata care a înnebunit internetul se face și la Alba Iulia. Cum se prepară ciocolata Dubai la Cofetăria Corina

Published

on

Cum se prepară ciocolata Dubai la Cofetăria Corina: Ciocolata Dubai, ciocolata care a invadat internetul. Peste tot în social media, Facebook, Tik-Tok sau Instagram, ciocolata Dubai este prezentă. O ciocolată cu o poveste aparte care a ajuns și în Alba Iulia. 

Cererea este una foarte mare, clienții vor, iar cofetarii o fac. Reporterii alba24.ro au mers la Cofetăria Corina din Alba Iulia pentru a afla de ce este așa specială ciocolata Dubai. 

Ciocolata după cum îi spune și numele vine din Dubai. Sarah Hamouda…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Suspiciuni la Casa Verde 2024. S-ar fi folosit programe speciale pentru înscrierea rapidă: 1.100 de dosare în 40 de secunde

Published

on

Suspiciuni la Casa Verde 2024. S-ar fi folosit programe speciale și inteligența artificială pentru înscrierea rapidă. Peste 1.100 de dosare au fost înregistrate în 40 de secunde, un timp considerat de Asociația Prosumatorilor ca fiind nerealist. Paginile de social media ale prosumatorilor au fost inundate de oferte de „ajutor” contra cost, pornind de la câteva sute de lei şi ajungând la peste o mie de lei, pentru introducerea directă a datelor sau folosind extensii de browser – programe, dedicate pentru înscrierea super rapidă.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement