Connect with us

Alba

Comunicat: RER Vest – RETIM, program normal de Paște în Zona 1, cât și în Zona 2 a județului Alba

Publicat


De Paște, atât în Zona 1, cât și în Zona 2 a județului Alba, unde colectarea este realizată de asocierea RER Vest – RETIM, graficul de ridicare a deșeurilor se va desfăşura la fel ca oricare altă zi de colectare.

Ca momentele speciale petrecute în familie, alături de cei dragi, să fie liniștite, colegii noștri care se ocupă de colectarea deșeurilor vor avea program normal atât vineri, 14 aprilie, cât și luni, 17 aprilie. Chiar dacă sunt zile libere naționale, echipajele RER Vest vor lucra conform graficului de colectare.

În ceea ce privește colectarea deșeurilor, îi rugăm pe clienții noștri să scoată deșeurile la limita de proprietate, după cum s-au obișnuit. Astfel dacă sunt programate ridicări în Vinerea Mare și A Doua Zi de Paște, clienții noștri pot scoate la limita de proprietate pubelele sau sacii pentru că vor fi ridicați.

Birourile asocierii vor fi închise, atât vineri 14 aprilie, cât și luni 17 aprilie, dar vor reveni la programul normal, între orele 8-16, în data de 18 aprilie. Pentru plata facturilor în aceste zile naționale libere, asocierea RER Vest – RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.rervest.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

Asocierea rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.rervest.rowww.retim.ro și pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 694, de luni până vineri, între orele 7 și 19.

Despre Asocierea RER Vest – RETIM și RER Group

Asocierea RER Vest S.A. – RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. oferă servicii de salubritate profesioniste locuitorilor din județul Alba începând cu 1 decembrie 2021.

În baza licitației organizată de ADI Salubris Alba, din anul 2019, asocierea este responsabilă de colectarea și sortarea deșeurilor din Zona 1: orașele Alba Iulia, Aiud, Ocna Mureș, Teiuș, respectiv comunele Ciugud, Berghin, Ohaba, Mihalț, Stremț, Galda de Jos, Cricău, Întregalde, Ighiu, Sântimbru, Râmeț, Rădești, Rimetea, Lopadea Nouă, Livezile, Mirăslău, Ponor, Hopârta, Fărău, Noșlac, Lunca Mureșului, Unirea și Zona 2: orașele Sebeș, Cugir, respectiv comunele Daia, Cut, Spring, Doștat, Gârbova, Câlnic, Săsciori, Pianu, Săliștea, Blandiana, Vințu de Jos, Ceru-Băcăinți, Șibot și Șugag.

RER Vest S.A. și RETIM Ecologic Service Timișoara S.A. fac parte din RER Ecologic Group. Compania a fost înființată în anul 1994 de concernul german RWE, ce desfășoară activități în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și companiile: REBU, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, iar la finalul anului 2021 avea 2300 de angajați.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la comunicare@rervest.ro.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Camere de supraveghere și sistem de sesizări online pentru cetățeni. Licitație, în SEAP

Publicat

Investiții în digitalizare, la Teiuș. Printr-un proiect de peste 1,3 milioane de lei vor fi achiziționate, printre altele, 80 camere video cu dispecerat și mentenanță și sisteme de sesizări online pentru cetățeni.

Primăria orașului Teiuș a lansat vineri, 19 aprilie, în SEAP, o licitație pentru furnizarea de bunuri în cadrul proiectului intitulat „Reformare și digitalizare la nivelul orașului Teiuș”.

Valoarea totală este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vești pentru clienții Hidroelectrica. Perioada în care vor fi emise noi facturi pentru consumul de energie

Publicat

Clienții Hidroelectrica ar urma să primească facturile pe luna martie 2024, în următoarea perioadă. Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, cu peste 500.000 de clienți.

Facturile Hidroelectrica vor fi emise începând cu data de 19 aprilie, potrivit reprezentanţilor companiei, scrie antena3.ro.

Este vorba despre facturile pe luna martie 2024. Vor fi emise mai întâi pentru patru zone din ţară, şi acestea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: INCENDIU pe Autostrada A10, sensul de mers Turda-Aiud. O mașină a luat foc

Publicat

Un incendiu a izbucnit vineri, 19 aprilie 2024, pe Autostrada A10, pe sensul de mers Turda-Aiud. 

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 16.00. Din câte se pare un autoturism a fost cuprins de flăcări.

La fața locului intervin pompierii din Aiud cu două autospeciale.

Misiunea pompierilor este în dinamică.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE 16.20 O mașina arde generalizat

Reprezentanții ISU Alba transmit că forțele de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tentative de fraudă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajați ai DNSC. Atenționarea instituției

Publicat

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează asupra unei campanii de apleuri false. Atacatorii se prezintă la telefon drept angajați ai DNSC.

Potrivit instituției, persoana este contactată de pe un număr de telefon care pare a fi asociat DNSC. În realitate, numărul afișat pe ecranul destinatarului nu este numărul real al apelantului.

Pentru a atrage potențiale victime în capcană, atacatorii folosesc o tehnică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe