Connect with us

Alba

Concert al violonistului Alexandru Tomescu la Sebeș. Muzica lui Bach va răsuna dintr-o vioară Stradivarius în Biserica Evanghelică

Published

on



Muzica lui Bach va răsuna în Biserica Evanghelică din Sebeș. Violonistul Alexandru Tomescu ajunge alături de vioara sa Stradivarius, la Sebeș, pe 5 iulie. 

Alexandru Tomescu va prezenta o serie de 6 suite compuse pentru...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Alba, trimis în judecată, a decedat până să ajungă în instanță. A murit la scurt timp după ce a avut Covid-19

Published

on

Un bărbat din Alba care a fost trimis în judecată a decedat până să ajungă în instanță. Cazul a fost detaliat de magistrații Judecătoriei Câmpeni, instanță ce avea pe rol dosarul bărbatului. 

Recent, în data de 19 septembrie 2024, judecarea bărbatului a încetat după ce acesta a fost declarat decedat. Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea apar însemnările magistraților. 

Bărbatul în vârstă de 64 de ani trebuia să fie judecat pentru nerespectarea ordinelor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Horoscop de weekend: 21 – 22 septembrie. Perioadă perfectă pentru activități de socializare și zile pline de energie

Published

on

Horoscop de weekend: 21 – 22 septembrie.

Horoscopul este o interpretare astrologică bazată pe poziția planetelor și a stelelor în momentul nașterii unei persoane sau într-un anumit moment din timp.

Acesta este împărțit în semne zodiacale, fiecare semn corespunzând unei perioade din an și fiind asociat cu anumite trăsături de personalitate și predicții despre viață, dragoste, sănătate, carieră etc.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Zile libere de Crăciun 2024 și Revelion 2025. Cele două sărbători cad în mijlocul săptămânii: Super-punte de 7 zile, de Anul Nou

Published

on

Zile libere de Crăciun 2024 și Revelion 2025. 25 decembrie cade într-o zi de miercuri, iar a doua zi este zi liberă de la stat. Guvernul ar putea lua în calcul realizarea unei punți prin care și ziua de vineri, 27 decembrie, să fie zi liberă. De Revelion 2025, situația este și mai interesantă: este posibilă o punte de 7 zile libere. 

Acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori pe parcursul anului și pentru sărbători mai puțin importante decât Crăciunul sau Revelionul.

Anul 2024 are în total 17 zile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

O femeie din Alba care a sunat la 112 pentru a-și reclama vecinii care ascultau muzică tare, amendată pe nedrept de poliție

Published

on

O femeie din Alba care a sunat la 112 pentru a-și reclama vecinii care ascultau muzică tare a fost amendată de poliție. Oamenii legii au considerat că a abuzat folosirea numărului de urgență 112 și au amendat-o cu 500 de lei.

Nemulțumită de ceea ce a pățit, femeia a mers în instanță, la Judecătoria Blaj. În data de 19 septembrie judecătorii au dat o decizie. 

Femeia a fost ajutată în instanță de un alt vecin care a fost martor în dosar. Situația a fost una relativ simplă și s-a petrecut în data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement