Connect with us

Eveniment

Concert în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu. Când va avea loc și cât costă un bilet

Publicat


sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu va susține un concert, joi, 2 februarie 2023, iar accesul pentru public se va face pe bază de bilet.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului Sibiu, iubitorii muzicii clasice sunt invitați joi, 2 februarie, la un concert în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, sub conducerea maestrului Cristian Mandeal și avându-l ca solist pe pianistul german Stefan Arnold.

În program se vor putea asculta trei lucrări în Mi bemol de Wolfgang Amadeus Mozart: Uvertura „Flautul fermecat”, Concertul pentru pian nr. 14 și Simfonia nr. 39.

„Accesul publicului se realizează în baza biletelor puse în vânzare online pe iabilet.ro și filarmonicasibiu.ro sau la casa de biletele a Sălii Thalia.

Prețul unui bilet este de 50 lei.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Amenzi de peste 1,4 milioane lei date de ISU Alba, după controale la pensiuni, cluburi, magazine. Nereguli constatate

Publicat

Reprezentanții ISU Alba au dat amenzi de peste 1,4 milioane lei după controale la pensiuni, restaurante, cluburi, magazine, unități de producție. Verificările au fost derulate în primele trei luni ale anului.

În perioada 1 ianuarie – 31 martie, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au derulat 179 controale la obiective având destinaţia de:

turism, comerţ,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Cine nu poate vota la alegerile locale din 9 iunie. Decizia BEC

Publicat

Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat o hotărâre care prevede că alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară începând cu data de 11 aprilie 2024, nu-şi pot exercita dreptul de vot…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Furtul de identitate în online poate fi anchetat penal. Pozele de pe Instagram ale unei tinere din Alba, folosite fără voia ei

Publicat

Furtul de identitate, în mediul online, poate fi infracțiune penală și se poate lasă chiar o pedeapsă. Fapta intră la fals informatic, iar dacă autorii sunt găsiți pot fi trași la răspundere. 

Recent, un caz de furt de identitate a fost detaliat de magistrații din Câmpeni. Cazul este detaliat într-o motivare de instanță, din 9 aprilie 2024.

Este vorba despre un fenomen care se întâmpla des. De cele mai multe ori victime sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un coteț, ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni: Femeie alergată cu toporul și lovită cu ouă de găină în cap, de un frate

Publicat

Un coteț de găini a devenit ”mărul discordiei” într-o familie din Câmpeni, iar scandalul s-a terminat cu un ordin de protecție. Este vorba despre o ceartă între un bărbat, sora și nepoata sa, care a fost tranșat de instanță.

În data de 11 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Câmpeni au emis un ordin de protecție, iar motivare a devenit publică.

Din câte se pare, bărbatul nu era de acord cu un coteț montat în curtea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe