Connect with us

Alba

Condamnare la Curtea de Apel Alba Iulia pentru trei profesori din Hunedoara care au bătut mai mulți elevi. Ce s-a întâmplat

Published

on



Curtea de Apel Alba Iulia a dat o decizie finală, într-un dosar în care un director de școală, un profesor, un secretar au fost judecați pentru purtare abuzivă. 

Școala gimanzială din Vața de Jos, județul Hunedoara, a fost în anul 2016 în centrul unui scandal care a ajuns la nivel național, după ce un elev de 12 ani le-a spus părinților că este bătut în timpul orelelor de către profesori. 

Parte a bătăilor la care erau supuși elevii se întâmplau într-o anexa a școlii unde se ținea cornul și laptele, denumită de elevi, ”camera de tortură”. 

În urma scandalului, un dosar penal a început și timp de mai bine de patru ani Coza Adriana Maria – director la data comiterii faptelor, Mihuț Adrian Victor – profesor de informatică, Coza Adrian Marinel – secretar au fost judecați la două instanțe de judecată.

În primă instanță, a fost judecat și șoferul microbuzului școlar, dar acesta a fost achitat.

Ce s-a întâmplat

Pe tot parcursul cercetării, dar și în timpul judecății cei trei au negat toate acuzațiile.

Însă, după zeci de ore de audieri, anchetatorii au reușit să strângă dovezi împotriva celor trei. Elevii care au fost bătuți au avut discuții și cu psihologi…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Se împlinesc 11 ani de la moartea militarului Vasile Popa din Alba Iulia. Acesta a căzut la datorie, în Afganistan

Published

on

Se împlinesc 11 ani de la moartea militarului Vasile Popa din Alba Iulia în Afganistan. Acesta a fost decorat, post-mortem, cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, cu însemn de război, a amintit MApN.

Eroul Vasile Popa este păstrat în memoria comunității. Anul trecut, autoritățile locale din Alba Iulia au denumit o alee cu numele militarului, în semn de recunoștință.

Aleea ”Erou Vasile Claudiu Popa” se află între străzile Mihai Viteazul și Militari, adiacentă clădirii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Peste 60 de copii au participat la Cupa Alba Junior la tenis de câmp, în Alba Iulia. Competiție pentru promovarea sportului

Published

on

Peste 60 de copii au participat sâmbătă la Cupa Alba Junior la tenis de câmp, la Alba Iulia. Competiția s-a desfășurat la Baza sportivă Tenis Pro Lincă.

Aflat la a doua ediție, concursul a reunit copii la categoria de vârstă 7-12 ani. Toți participanții au fost premiați.

Premiile au fost înmânate de către vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Dumitru Fulea și de către administratorul public al județului, Dan Popescu.

Competiția a fost deschisă tuturor elevilor din județul Alba, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Locuitorii dintr-un sat din comuna Mihalț, fără apă potabilă. Avarie la rețeaua de distribuție

Published

on

Locuitorii dintr-un sat din comuna Mihalț au rămas, duminică, fără apă potabilă, în urma unei avarii la rețeaua de distribuție. Este vorba despre satul Cistei.

Apa CTTA SA – sucursala Blaj anunță consumatorii din localitatea Cistei privind întreruperea alimentării cu apă potabilă, din cauza unei avarii la rețeaua de distribuție.

”La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

UPDATE VIDEO: Accident rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană rănită după ce două mașini s-au lovit

Published

on

Un accident rutier s-a petrecut duminică pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană a fost rănită după ce două mașini s-au lovit.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat în zona accidentului.

UPDATE: În accident sunt  implicate două autoturisme. Cele două mașini au fost avariate. Un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani primește îngrijiri medicale.

La fața locului au intervenit echipaje de Poliție, Ambulanță și pompieri.

Persoana rănită a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement