Connect with us

Alba

Condamnare pentru un jandarm din Alba care s-a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina într-un șanț. Cum a fost găsit de poliție

Publicat



Un jandarm al Inspectoratului de Jandarmi Alba ”Avram Iancu” a fost condamnat recent de magistrații Judecătoriei Câmpeni pentru conducere sub influența alcoolului. 

O decizie în instanță a fost dată pe 20 ianuarie 2023, iar motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro. Accidentul s-a produs în data de 26 august 2021.

Potrivit motivării instanței, după ce i-a explodat un cauciuc, jandarmul a intrat cu mașina într-un șant, dar nu s-a oprit acolo. Cu toate anvelopele sparte a continuat să conducă până a fost oprit de polițiști.

Discuția dintre o persoană care a sunat la 112 pentru a raporta accidentul și operatorul STS a fost redată în motivarea instanței.

Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Mirosul stresului la oameni afectează starea emoţională a câinilor. Cum le poate schimba comportamentul

Publicat

Mirosul stresului la oameni afectează starea emoţională a câinilor. Acesta îi poate împinge să facă alegeri considerate mai „pesimiste”, conform unui nou studiu, transmite luni DPA.

Un răspuns pesimist reflectă o stare emoţională negativă şi poate reprezenta o modalitate prin care câinele...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Clădiri istorice la Alba Iulia: Palatul Gisella. Prima clădire cu etaj din ”Orașul de Jos”, veche de peste 100 de ani

Publicat

Orașul Alba Iulia are mai multe clădiri istorice, amplasate în mai multe locații, pe lângă cele din Cetatea Alba Carolina. Una intre acestea este Palatul Gisella. A fost prima clădire cu etaj din ”Orașul de Jos”, ridicată în 1905.

Are trei niveluri, la care se adăuga și turnul.

Clădirea a aparținut familiei evreiești Glück, una dintre cele mai bogate din oraș. Palatul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen, găsite în România. Acțiuni ale Poliției

Publicat

Peste 400 de persoane și zeci de mașini căutate în spațiul Schengen au fost găsite de polițiștii români, în ultima săptămână. Aceștia au pus în aplicare mai multe mandate europene de arestare.

Au fost localizate pe teritoriul României 499 de persoane care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Admitere ACADEMIA de POLIȚIE 2024: Înscrieri până duminică, 28 iulie. Condiții pentru candidați, probe de concurs, calendar

Publicat

Admitere Academia de Poliție 2024. Înscrierile la admitere se încheie duminică, 28 iulie. Etapele de concurs cuprind evaluarea performanței fizice, proba scrisă și examinarea medicală.

Înscrierea se face la o singură specializare/program de studii universitare de licență din cadrul unei singure facultăți.

Model-cerere-tip-de-inscriere-licenta Academia de Politie...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate