Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Mureș pe Facebook: Consiliul Județean Mureș, are rolul de coordonator al procesului de elaborare a …

Publicat


Consiliul Județean Mureș, are rolul de coordonator al procesului de elaborare a Planului Teritorial pentru o Tranziție Justă (PTTJ), document aflat în curs de elaborare care va deveni parte a Programului Operațional Tranziție Justă și va sta la baza accesării finanțărilor acordate prin FTJ. Având în vedere eligibilitatea întreprinderilor în cadrul Mecanismului pentru Tranziție Justă, intenția Consiliului Județean Mureș este de a colecta informații despre domenii economice emergente, idei de afaceri, instrumente de sprijin pentru mediul de afaceri care pot fi dezvoltate în județul Mureș, răspunzând astfel provocărilor economice, sociale și de mediu în contextul tranziției energetice din… Meer

Consiliul Judetean Mures, profile pictureKan een afbeelding zijn van gras

Facebook / Consiliul Județean Mureș

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primul ministru Florin Cîțu pe Facebook: In direct la Digi24.

Publicat

In direct la Digi24.Facebook / Florin Cîțu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Policlinica Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie va fi dotată în cursul…

Publicat

Policlinica Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie va fi dotată în cursul anului 2021 cu echipamente şi aparatură moderne şi de înaltă calitate, achiziţionate de Consiliul Judeţean Braşov cu fonduri europene în cadrul proiectului „Îmbunătățirea serviciilor sanitare ale Ambulatoriului Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov prin achiziționarea de dotări”.

Până în momentul de faţă au fost finalizate procedurile de achiziţie şi s-au semnat contractele de furnizare pentru opt loturi, însumând 52 echipamente medicale de specialitate și 22 seturi de mobilier. Singurul aparat care mai rămâne de achiziţionat prin intermediul proiectului este computerul tomograf.

Valoarea totală… Meer


Kan een afbeelding zijn van lucht en boom

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Investiţii private de câteva milioane de euro vor fi realizate în 2021, la Petroşani

Publicat

Mai multe investiţii private, în valoare de câteva milioane de euro, vor fi realizate în acest an în municipiul Petroşani, între acestea numărându-se două hoteluri şi un centru de logistică, a anunţat luni primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Potrivit acestuia, mai multe firme şi-au anunţat intenţia de a dezvolta capacităţi de producţie, magazine şi capacităţi hoteliere, edilul local apreciind că acest lucru arată faptul că municipiul Petroşani oferă stabilitate din punct de vedere economic şi condiţii pentru dezvoltarea mediului de afaceri.

Cea mai mare investiţie privată din municipiul Petroşani, concretizată pentru acest an, vine din partea unei companii care deţine un lanţ de magazine al căror profil este vânzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare.

Pe de altă parte, reprezentanţii altor două societăţi au anunţat că vor construi aici două noi hoteluri, de 3 şi 4 stele, în valoare de peste un milion de euro fiecare, în timp ce o firmă de logistică va amenaja un depozit în zona industrială Livezeni.

„Aceste noi investiţii duc la crearea de noi locuri de muncă, dar şi la atragerea de sume suplimentare la bugetul local, ceea ce înseamnă mai mulţi bani pentru dezvoltarea localităţii. Este foarte bine că se investeşte în Petroşani, acest lucru demonstrează că municipiul nostru este atractiv pentru investiţiile private, dar şi din punct de vedere al dezvoltării economice”, a apreciat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi.

Edilul mai spune că prezenţa la Petroşani a unor companii renumite pe piaţa internă redă speranţa autorităţilor locale că s-a reuşit depăşirea unor „bariere de neîncredere pentru întreprinzători”, cu care Valea Jiului s-ar fi confruntat în ultimii ani.

AGERPRES

sursa foto:  Facebook Tiberiu Iacob-Ridzi

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Sibiu pe Facebook: Pandemia a accelerat procesul de dezvoltare a turismului ecologic în România

Publicat

🎒🥾🍀
#JudetulSibiu #turismsustenabil #biodiversitate #ecoturism #AniiDrumetiei 👍 Mulțumim PRO TV!

Pandemia a accelerat procesul de dezvoltare a turismului ecologic în România

Facebook / Consiliul Județean Sibiu

Citește mai departe