Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Sibiu pe Facebook: 200 de producători selectați pentru Piața Transilvania, de la 1 ianuarie! Consi…

Publicat


200 de producători selectați pentru Piața Transilvania, de la 1 ianuarie!

Consiliul Județean Sibiu a finalizat procedura de selecție a producătorilor care vor vinde în Piața Volantă Transilvania începând cu 01 ianuarie 2021.

Lista producătorilor selectați este publicată pe site-ul Consiliul Județean Sibiu, accesând link-ul: http://www.cjsibiu.ro/…/2020/12/TABEL-PRODUCATORI-SEM-I-202…

Conform noului regulament de funcționare al Pieței Volante Transilvania, aprobat în ședința ordinară a CJ Sibiu, din data de 17 decembrie 2020, capacitatea pieței a fost extinsă cu 20 de locuri, însumând un total de 200 de puncte de vânzare.

Pentru primul semestru al anului 2021 au fost depuse 217 cereri dintre care 27 ale producătorilor din alte județe (Olt, Dolj, Gorj, Argeș, Vâlcea, Alba și Mureș). Astfel, în piață vor fi 200 de producători dintre care 20 sunt din alte județe.

O noutate adusă de acest regulament vizează introducerea unui nou sector destinat comercializării de băuturi artizanale (bere) și tradiționale (țuică, vin).

”Susținerea producătorilor locali este o preocupare prioritară a Consiliului Județean Sibiu și ne asigurăm permanent că producătorii beneficiază de toate condițiile pentru comercializarea produselor. Județul Sibiu se bucură de o varietate de producători locali care trebuie sprijiniți în dezvoltarea lor atât în mediul on line, cât și în Piața Transilvania, unde sibienii și-au făcut obiceiul de aș face cumpărăturile în fiecare sâmbătă” – Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Foto: Focus Photos AgencyFacebook/ Consiliul Județean Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Peste 100 de intervenții ale salvamontiștilor, în ultimele 24 de ore. Zeci de acțiuni pe pârtii, dar și pe munte, cu persoane rătăcite

Publicat

Unitățile Salvamont au avut peste 100 de intervenții sâmnbătă, la nivel național, din care zeci de acțiuni pe pârtiile de schi, dar și foarte multe pe munte, cu persoane rătăcite, arată pagina de Facebook a serviciului.

În masivul Rodnei, salvamontiătii din Bistrița au găsit, în condiții meteo extreme, cu temperaturi de -15 grade, vânt puternic și viscol, în jurul orei 04:00, două persoane rătăcite, adăpostite în refugiul Gărgalău.

Salvamont Zarnesti a fost solicitat să recupereze un turist în vârstă de 32 de ani, de pe ”drumul de sub munte” (dintre Peștera și Măgura).

Acesta se afla…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Mediului: Vom porni programul „Rabla local” în luna martie. Numărul de beneficiari, în funcţie de populaţie

Publicat

Programul „Rabla local”, prin care pot fi casate maşini mai vechi de 15 ani fără obligaţia achiziţionării uneia noi, va demara în luna martie, iar numărul de beneficiari pe fiecare unitate administrativ-teritorială va fi stabilit în funcţie de populaţie, a declarat joi, 2 februarie 2023, la Bistrița, Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna.

Pentru acest an, programul beneficiază de o alocare de 240 milioane de lei.

Programul a fost discutat de ministru în cadrul unei întâlniri avute cu primari din judeţul Bistriţa-Năsăud.

„Am discutat în mod special despre ‘Rabla local’,…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Actualitate

Prețurile biletelor pentru trenulețul de aventură Sepsi Tour din județul Covasna, se vor modifica. Cât vor plăti adulții, copiii și pensionarii

Publicat

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Din data de 3 februarie, prețurile biletelor pentru trenulețul de aventură Sepsi Tour se vor modifica. Biletele pentru adulți vor costa 12 lei pentru o singură călătorie, în timp ce pentru copii și pensionari prețul va fi de 6 lei.

Potrivit Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe în ciuda acestor modificări, orarul și traseele trenulețului rămân neschimbate, oferind aceleași experiențe de neuitat pentru toți călătorii.

De asemenea, în fiecare miercuri și joi, trenulețul poate fi închiriat doar prin programare pentru grupuri, oferind oportunitatea unor excursii unice și personalizate.

Conform aceleași surse, rezervările pentru aceste excursii grupate pot fi făcute prin contactarea Asociației Vadon la numărul de telefon 0729062856.

Nu ratați această oportunitate de a explora frumusețea zonei Sepsi într-un mod inedit și captivant, îmbinând distracția cu istoria și cultura acestui loc.

 

Citește mai departe

Actualitate

Tânăr dat în urmărire națională pentru tâlhărie, depistat de jandarmi în Bistrița

Publicat

Un tânăr de 22 de ani care era dat în urmărire națională pentru tâlhărie, a fost depistat de jandarmi pe raza municipiului Bistrița. Tânărul a fost predat polițiștilor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, marți, 31 ianuarie 2023, în jurul orei 17.00, jandarmii bistrițeni au observat pe terenul viran aflat în imediata apropiere a străzii Zefirului din municipiul Bistrița, doi tineri care aveau un comportament suspect.

Când au trecut la identificarea celor doi tineri, jandarmii au constatat că unul dintre cei doi figura în baza de date ca fiind…

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe